U bent hier: Home / Juden unter siege

Juden unter siege

by J.L. de Kreek — last modified 04-04-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Op holocaustles.nl staan de primaire en secundaire bronnen die objectief bewijzen dat de zionisten zitten achter de Holocaust. Er is veel gedoe over die site. De zionisten dreigen Nederlandse autoriteiten met excessief op mensengericht geweld om de inhoud van die site niet te objectiveren. Dit dreigingen met terrorisme door de zionisten is ernstig en concreet en zet de veiligheid van de Staat en bondgenoten op het spel.

"Hetgeen verzoeker in dit verband heeft aangevoerd, te weten dat de rechter en/of de rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen is onderbouwd met argumenten die voor ieder weldenkend mens volstrekt onnavolgbaar zijn."
De rechter2017

De zionisten dreigen zo hard met geweld dat meer dan tien jaar ernstige misdrijven waaronder terrorisme niet worden opgespoord en vervolgd door het Openbaar Ministerie. Zoals misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en (voorbereiden van) internationale misdrijven. Denk daarbij onder aan de Coronacrisis en jeugdhulp in Nederland. Openbare behandeling en beoordeling van de inhoud van de site op holocaustles.nl leidt tot het objectieve oordeel dat de zionisten zitten achter de Holocaust en ook vandaag vuige antisemieten zijn die op Joden jagen. 

De Jodenjacht wordt vanzelfsprekend vooral het eerst gevoeld bij en ervaren door Joden persoonlijk. Het zijn de Joden die de voelsprieten bezitten als het gaat om het aanstormen van antisemitisme en Jodenvervolging. De Joden hebben het allemaal al eens meegemaakt. Juist Joden zijn ermee bekend dat de zionisten erachter zitten. Sinds 1895 toen journalist Theodor Herzl op de idee van de Holocaust is gekomen gaat het bergafwaarts voor de Joden in Nederland, de wereld en Europa. De bekende Endlösung in 1940-1945 als relatief recent dieptepunt. Daarvoor was alles goed met de Joden in West Europa. 

De Drie Eden handhavend en de Diasporaplicht nakomend boekten de Joden vooruitgang in de wereld. Tot het zionisme tot leven kwam 125 jaar geleden was het antisemitisme vrijwel verdampt in West Europa. Zelfs in Duitsland voor de oorlog. De zionisten klagen daarover in hun persoonlijke dagboeken die sinds 1924 in het Duits en sinds 1964 in het Engels gepubliceerd zijn en tot het publiek domein behoren. Iedereen van de geschiedschrijvers over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft kennis van de waarheid en liegt daarover in publicaties. 

Het onderwijs in Nederland, de wereld en Europa in verband met de Tweede Wereld en de Jodenvervolging wordt bepaald door de beweging van de daders. Dankzij de digitale tijd kunnen alle databases van over de hele wereld in een keer worden doorzocht. Documenten die tot tien twintig jaar geleden alleen na lang reizen in stoffige archieven met stellingen en boekenkasten te vinden waren liggen nu gedigitaliseerd voor het oprapen, en vooral de journalistiek kijk laf weg. De kwestie in verband met de zionisten is ernstig en serieus omdat de zionisten ouderwets hun volgende Jodenvervolging voorbereiden.

De Joden in Nederland worden met bruut geweld bedreigd door de zionisten om geen verzet te plegen tegen die bende antisemieten die zich Joods voordoen en dat gewoon niet zijn. Het stelen van de Joodse identiteit door de zionisten is heel goed te zien aan het werk van Theodor Herzl en Ze’v Jabotinsky. De grote geesten die de antisemieten en fascisten op aarde hebben rijp gemaakt voor de Grote Revisie aka Grote Reconstructie aka Great Reset. Jabotinsky vindt van zichzelf dat hij geen Jood is. En Adolf Eichmann was misschien wel de grootste fan van de zionisten.

De Duitse Nazileider Adolf Hitler was de nutteloze leider waarmee de zionisten de Endlösung van ALLE KANTEN konden benaderen. Adolf Hitler was getrouwd met de zionisten. De hele geopolitiek sinds 1895 wordt gedomineerd door de ambities van de zionisten om de ideeën van journalist Theodor Herzl compleet te realiseren. Inclusief de oorlog in Oekraïne, de covidcrisis, Viruswaarheid, de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 door Geert Wilders, georganiseerd sadistisch kindermisbruik en op voorhand niet uit te sluiten theoretisch gezien mogelijk de aanslag op de MH17.  Zionisten verstaan als geen ander de kunst van het bedrog.

Share |

Permalinks