U bent hier: Home / Zionisten eren grote initiator Holocaust

Zionisten eren grote initiator Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 22-05-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Ter gelegenheid van de 75 jarige onafhankelijkheid van het wereldgetto te Palestina hebben zionisten in de Schouwburg Amstelveen zondag 14 mei 2023 een film vertoond over het leven van journalist Theodor Herzl. En “hoe een man de Joodse geschiedenis voorgoed veranderde”. Het is de zionisten bekend dat de stamvader van het zionisme het publieke debat over de Endlösung heeft geopend, samenspande met antisemieten en fascisten, en de grote initiator is van de Holocaust. Het zionisme is uitgevonden om de Joden uit te roeien. Theodor Herzl was zich bewust dat hij met zijn ideeën zeer veel leed bij het Joodse Volk zou veroorzaken. Daarom was het hem te doen. Om wereldmacht te plaatsen in handen van het wereldhuis van zijn patroon en om het Joodse Volk geheel te vernietigen.

"Als je het wilt, is het geen droom", schreef de grondlegger van het zionisme Theodor Herzl in 1902, profeterend over de oprichting van een utopische joodse staat. Zo’n 45 jaar later werden 110.000 Nederlandse Joden gedeporteerd en vermoord door de steunpilaren van de zionisten om de ideeën van Theodor Herzl te realiseren. Ook schreef journalist Theodor Herzl in die tijd dat de antisemieten de beste vrienden en trouwste bondgenoten zijn van de zionisten. Tevens schreef hij dat verzet tegen het zionisme met bruut geweld zal worden neergeslagen. En dat de door hem uitgevonden Endlösung zal eindigen met een Holocaust. Ook schreef hij tegen democratie en voor aristocratisch wereldbestuur te zijn. Het eerste zionistische congres te Basel 1897 waarvan journalist Theodor Herzl de oprichter en voorzitter was stelde bij eenstemmigheid vast dat Joden verachtte bedelaars zijn. Ook werden de mensenrechten door dit congres eenzijdig ontbonden voor de Joden.
><br>Journalist Theodor Herzl was een begenadigd schrijver. Epistels, toneelstukken, poëzie en de zionistische schriften schreef hij. Zijn volledige dagboeken verschenen in de jaren 1922 en 1924 in het Duits en zijn in 1960 in het Engels gepubliceerd. Het Simon Wiesenthal Center wat de in Amstelveen vertoonde film over Herzl heeft geproduceerd is bekend met de inhoud van het werk van deze uberantisemiet. De zionisten vertellen het romantische verhaal over het leven van journalist Theodor Herzl. En lezen van zijn dagboeken de verkorte geromantiseerde versie. In zijn volledige dagboeken is het échte verhaal te lezen. Op de website www.holocaustles.nl staat de waarheid over het werk van de grondlegger van de Jodenvervolging. Theodor Herzl acteert in de tijd waarin een bepaalde kwaadaardige elite wegen zoekt om de Franse Revolutie om te wentelen. Na de Franse Revolutie ging het zeer goed met de Joden in West Europa. Het antisemitisme verdampte vrijwel volledig. Dit is niet onopgemerkt aan de neus van journalist Theodor Herzl voorbij gegaan. Die daarover zijn ongenoegen uit in zijn dagboeken.
><br>De volledige dagboeken van journalist Theodor Herzl geven een radicaal ander beeld van de grote initiator van de Holocaust dan de zionisten. Ook bagatelliseren de zionisten hun rol bij de Holocaust. Veinzend tot de groep der slachtoffers te behoren terwijl zionisten de feitelijke daders zijn. Niet alleen de ideeën komen uit de koker van zionisten. Ook het management en de financiën. De zionisten samenspande samen met antisemieten en het regiem van Adolf Hitler om het grondgebied te Palestina in handen te krijgen voor de vestiging van het wereldgetto aldaar. Dat journalist Theodor Herzl op een voetstuk wordt geplaatst door zionisten, journalisten en hun media is slecht nieuws voor de Joden omdat de zionisten een volgende Holocaust hebben geagendeerd waarvan de coronacrisis ontegenzeggelijk onderdeel is van de voorbereidingen. Net als de strijd van Zelensky tegen Rusland.
><br>De Joodse gemeenschap in Nederland, de wereld en Europa en onderdelen van de Staat der Nederlanden worden al meer dan tien jaar met terroristisch oogmerk bedreigd en bedrogen door de zionisten om de zionistische grondslag van de Holocaust met de mantel der liefde te bedekken. Ook het morele gelijk wat de zionisten altijd claimen te hebben zuigt. De authentieke documenten van de hand van journalist Theodor Herzl en Vereniging Erez Israël op de website holocaustles.nl laten geen enkel misverstand erover bestaan dat de zionisten verantwoordelijk gehouden moeten worden voor de Jodenvervolging van 194-1945 en dus de deportatie van en moord op meer dan 110.000 Nederlandse Joden. Louter omdat zij Joden waren. De zionisten bewogen zich tussen de strijdende partijen en hebben persoonlijk met eigen handen in de kampen de Joden ritueel gewassen, vergast en verbrand als bij een heuse ‘groẞer Versöhnungsausklang’.

Share |

Permalinks