U bent hier: Home / Complotdenkers beetje dom

Complotdenkers beetje dom

by J.L. de Kreek — last modified 10-06-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Complotdenkers zijn antisemieten, gecontroleerde oppositie of een beetje dom. De authentieke documenten die overtuigend bewijzen dat het wereldhuis van de familie Rothschild de grote UBO is van de Holocaust, de coronacrisis, de aanslagen 9/11 en de oorlog in Oekraïne staan al jaren op Holocaustles.nl. De kwaadaardige elite bestaat. En complotdenkers blijven zich beroepen op het antisemitische narratief van ‘Europa: The Last Battle’. Volgens complotdenkers zitten de Joden achter de oorlog in Oekraïne terwijl het de zionisten zijn. De zionisten zitten ook achter de Holocaust. En achter het naoorlogs holocaustbedrog. Dat is het bedrog in verband met de daders, die de zionisten en hun beste vrienden en trouwste bondgenoten zijn.

De dynamiek in de geopolitieke wereld sinds 1895 draait om complete realisatie van de ideeën van journalist Theodor Herzl. In strijd met de Drie Eden en tegen de wil van het gehele Joodse volk stichtte hij een Joodse Staat als rechtspersoon te Basel 1897 met het oorlogsdoel statelijk acterend Palestina in bezit te krijgen voor de vestiging van het wereldgetto. Dat zijn de feiten die niet worden verteld door de VPRO. En niet door complotdenkers. Het suffe aan al die complotdenkers die zichzelf naar voren schuiven om als ‘onderzoeksjournalist’ het publiek te vergiftigen met antisemitisme is de opzichtige gecontroleerde oppositie in Complotistan. Bovendien ontberen complotdenkers het vermogen concrete feiten aan te dragen die het complot van de kwaadaardige elite objectief bewijzen.

Er is een kwaadaardige elite. Deze elite spant samen met journalisten, wetenschappers, bestuurders en hun media om de ideeën van journalist Theodor Herzl compleet te realiseren. Daaronder begrepen de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Én de vestiging van aristocratisch oppermacht voor het wereldhuis van de familie Rothschild. Te herkennen aan kroning van een lid van de familie tot Vorst der Joden bij en tijdens een speciale gelegenheid te Jeruzalem. De rituelen van die dag zijn reeds opgetekend in de dagboeken van journalist Theodor Herzl als een gepland evenement in de toekomst, met als doel oppermacht te verkrijgen voor de familie. De dagboeken van journalist Theodor Herzl laten er geen misverstand over bestaan dat hij de uitvinder is van de Endlösung en de Holocaust. En dat nazileider Adolf Eichmann zijn trouwste volgeling was.

De schrijver van het grote complot tegen de mensheid is de held van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann. Dit is tevens de oprichter van Vereniging Erez Israël wat als directe rechtsvoorganger van de zogenaamd Joodse Staat Israël de zionistische congressen vertegenwoordigde en symbiotisch samenwerkte met antisemieten en fascisten om de ideeën van de grote leider compleet te realiseren. De latere grote leider Ze'ev Jabotinsky is ook antisemiet en fascist en een held van Geert Wilders. Én de oprichter van de Bruinhemden. Zijn paramilitaire militie heeft al in 1933 Auschwitz gekozen als locatie om het kamp op te slaan. Hoe het precies zit met het grote complot staat uitgelegd op www.holocaustles.nl. Er is geen andere site ter wereld waarin de concrete feiten en authentieke documenten nauwgezet en deskundig zijn geanalyseerd en van commentaar voorzien.

Share |

Permalinks