U bent hier: Home / Journalisten ongelofelijk laf

Journalisten ongelofelijk laf

by J.L. de Kreek — last modified 17-06-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Journalistiek is de beroepsgroep voor laffe broodschrijvers die als spreekbuis van hun broodheren het publiek vergasten op nepnieuws en desinformatie. Journalisten zijn prijswinnende propagandisten die betaald door een kwaadaardige elite de bevolking vrees aanjagen met verzonnen existentiële problemen. Zoals de klimaatcrisis en de pandemie van het virus Sars-CoV-2. Journalisten zijn niet eens bereid de meest basale natuurkundige wetten en biologische processen te respecteren. De reden waarom de torens van de Twin Towers loodrecht met de vrije valsnelheid in het fundament zijn ingestort is omdat de opwaartse kracht pardoes verdween. De torens van de Twin Towers kunnen alleen door controled demolition zijn ingestort zoals ze zijn ingestort.

En het authentieke virus Sars-CoV-2 bestaat niet. In de hele wetenschappelijke literatuur in verband met dat zogenaamde virus is geen spoor te vinden van concreet serieus te nemen objectief bewijs van het bestaan van dat virus. Ook is er geen enkel serieus te nemen bewijs van causaal verband tussen dat niet bewezen virus en de aandoening die Covid19 wordt genoemd. Ook bij Hiv en AIDS is het virus niet de oorzaak. PCR-test-bedrog en de behandeling tegen het niet bewezen virus is de oorzaak van de crisis en de coronadoden. Bewindslieden en Kamerleden zijn met terroristisch oogmerk bedrogen door de medisch wetenschappelijk specialiste waarop zij mogen vertrouwen. Journalisten zijn de steunpilaren van terroristen, massamoordenaars, oplichters en bedriegers.

De journalistiek is een vakgebied met een lange geschiedenis van samenspanning met een kwaadaardige elite om wereldmacht om te wentelen in handen van die kwaadaardige elite. De authentieke brondocumenten die een en ander objectief bewijzen staan op de website www.holocaustles.nl. De site met de feiten die onderschrijven dat journalisten de grote initiators zijn van de Holocaust. En na de oorlog nog altijd strijden tegen de belangen van het gehele Joodse Volk. Journalistiek is een vies woord. Journalisten zijn de verraders van Volk,  Vaderland en de Joden. Overal ter wereld zijn journalisten actief publiek zand in de ogen strooiend. Internet is gewoon echt heel handig bij het zoeken naar en vinden van de feiten die objectief bewijzen dat de journalistiek het domein is van rapalje wat werkt voor de kwaadaardige elite om de antidemocratische ideeën van journalist Theodor Herzl compleet te realiseren.

Share |

Permalinks