U bent hier: Home / David Icke versus IND

David Icke versus IND

by J.L. de Kreek — last modified 20-06-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Blijkens de tweets van @potkaars diende maandag 19 juni 2023 bij de rechtbank Haarlem het “hoger beroep” in de zaak van de Britse complotdenker David Icke en de IND. David Icke mocht vorig jaar Nederland niet in en werd toegang ontzegd tot de Schengenlanden. Mr. Jeroen Pols die ook alle rechtszaken voor Viruswaarheid voorspelbaar heeft verloren voert het woord, samen met Mordechai Krispijn. David Icke vertelt het ongelofelijke verhaal dat een bepaalde uit joden bestaande elite erop uit is de wereld te overheersen en de mensheid te onderdrukken. David Icke stelt deze personen gelijk aan reptielen.

David Icke zou antisemiet zijn en de Holocaust ontkennen. Dit is niet de waarheid volgens zijn raadslieden mr. Jeroen Pols en Mordechai Krispijn. Mordechai Krispijn met zijn mooie joodse naam is een bijzondere speler in het spel omdat hij met argumenten onderbouwd uitgebreid is geïnformeerd over de zionisten die erop zijn te overheersen en de mensheid te onderdrukken. Ondersteund door journalisten en hun media. Sinds 1895. Mordechai Krispijn weet precies hoe het zit met de kwaadaardige elite. Hij maakte ervan deel uit. In de rol van gecontroleerde oppositie en onruststoker. En mr. Jeroen Pols is een amateur. De hele kliek rond Viruswaarheid en de zogenoemde alternatieve media is erop gewezen dat de weg van het strafrecht moet worden gekozen voor kans op succes.
><br>Het anti-institutionalisme en antisemitisme van de kliek rond Willem Engel is niet te hachelen. Rechtspraak zou corrupt zijn want onderdeel van het systeem.  Iedereen is slachtoffer van de kwaadaardige elite. Ook het systeem. Ook onderdelen van de Staat der Nederlanden zoals de politie en rechters en bestuurders zijn slachtoffers van de terreur van ‘the Great Reset’. Dat juist Mordechai Krispijn niet uitlegt aan het publiek hoe het werkelijk zit met de kwaadaardige elite is een doorn in het oog. En hoe ‘the Great Reset’ zich verhoudt tot ‘the Great Reconstruction’. ‘For Gd sake’. Vanaf het begin van de coronacrisis is er duidelijk geen enkele bereidheid bij Willem Engel cum suis en hun zogenoemde alternatieve media om de rechtsstatelijke weg te bewandelen. Meteen rechters wraken, meteen bananen aan de poorten van de paleizen van justitie, in een kort geding waarvan iedere snuggere jurist kan bedenken dat het niet zal slagen. Meteen het systeem in een kwaad daglicht.
><br>Alle zaken die Viruswaarheid heeft gevoerd hebben geen enkel praktisch nut gehad. De nuttige teksten van de rechters zijn niet benut door de gecontroleerde oppositie. En de weg die de wetgever in het wetboek heeft opgeschreven om te bewandelen bij terrorisme en massamoord weigert men te bewandelen. De leiding van de oppositie tegen de coronamaatregelen bestaat uit een bende corrupte opportunisten die uit is op onrust en het geld van de schrik aangejaagde burger die van gekkigheid niet weet wat te beginnen. Willem Engel wil ook een ‘Great Reset’. Zijn Grote Reset. Het IND heeft ook last van het coronabedrog. Net als de rechtbank. Het belangrijkste om te weten in verband met David Icke en het zogenoemde joodse complot is dat dit complot niet joods is. En dat het is geworteld in de zionistische ideeën van journalist en (ere) antisemiet Theodor Herzl die tussen 1895 en 1904 gedetailleerd in zijn dagboeken genoteerd heeft wie de kwaadaardige elites zijn precies en wat hun agenda is.
><br>David Icke, mr. Jeroen Pols, Willem Engel, Mordechai Krispijn, Thierry Baudet, Geert Wilders en de naar antisemitisme riekende alternatieve media doen niemand een plezier met hun gewauwel. De reptielen waarover David Icke het heeft zijn geen joden. De joden zijn niet dader én slachtoffer. De zionisten, hun handlangers in de journalistiek, en hun media, zijn de miesgassers die de sfeer verzieken en onrust zaaien en antisemitisme opwekken met ‘bullshit’ verhalen over een elite die uit joden bestaat en wordt vergeleken met reptielen. Het van de kern van de zaak afleidende antisemitische gezever van David Icke zuigt. Zeer specifiek en nauwkeurig kan in authentieke documenten worden aangegeven wie precies en waarom exact en concreet deel uitmaakt van de kwaadaardige elite. Daar zit niks joods tussen.

Share |

Permalinks