U bent hier: Home / Poetin heeft gelijk

Poetin heeft gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 27-06-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Volgens Poetin is president Zelensky van Oekraïne een schande voor het Joodse volk. Volgens het Algemeen Dagblad werd Zelensky geboren in een Russisch-sprekende Joodse familie in Kryvy Rih in het zuidoosten van Oekraïne. Volgens AD werd de Oekraïne president vorig jaar door ‘The Jerusalem Post’ nog verkozen tot ‘meest invloedrijke Jood ter wereld’. Zelensky is niet Joods. Zelensky is geboren in een zionistisch gezin met zionistische normen en waarden en zionistische moresprudentie. Zelensky strijdt net als Adolf Hitler, Ze’ev Jabotinksy, Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann voor complete realisatie van de ideeën van journalist Theodor Herzl. Zelensky is een zeer gevaarlijke niet-jood. Die veinst Joods te zijn en die daarbij wordt gesteund door de journalistiek en media in het algemeen en het Algemeen Dagblad in het bijzonder.

Oekraïne is de bakermat van de Holocaust. Daar is het begonnen ruim voordat in West Europa het werk der zionisten voelbaar werd. De zionisten spannen al sinds 1895 samen met antisemieten, fascisten, terroristen, journalisten en hun media om bepaalde utopische wereldbeelden werkelijkheid te laten worden. Zoals vestiging van aristocratisch oppermacht voor een bepaalde ‘kwaadaardige elite’. De authentieke documenten die deze kwaadaardige samenspanning objectief bewijzen staan op de website www.holocaustles.nl. De site waarvan zionisten op de achterste benen staan, gemaakt door een Protestrabbijn. 

Protestrabbijnen zijn personen die de Drie Eden handhaven. De Drie Eden zijn de kernwaarden van het Jodendom. Handhaving van de Drie Eden is een voorwaarde zonder welke geen Jodendom. Zo eenvoudig is het. De zionisten hebben een broertje dood aan handhaving van de Drie Eden want ze haten Joden en willen het gehele Joodse volk samengepakt in het wereldhuis te Palestina. De zionisten en hun hulpjes in de journalistiek en media hebben het steeds over Palestina als de Joodse Staat Israël terwijl geen enkele staat Joods is en Israël de exclusieve naam is van het Joodse volk. 

De Joden zouden zich met de aanslag op het King David Hotel in 1946 onafhankelijk hebben gemaakt, nadat de Britten in 1917 het wereldhuis van de familie Rothschild hadden verblijd met de Balfour-verklaring. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn actief voorbereid door niet-Duitse burgers, bestuurders en ondernemingen. Oostenrijkers, Oekraïners, Britten en Amerikanen zijn de grote voorbereiders van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Adolf Hitler was amper zes of zeven toen de plannen voor de Endlösung werden beraamd door de zionisten. In het belang van Nederland, de wereld en Europa moet de hulp aan Oekraïne bestaan uit de ondersteuning van Rusland bij en tijdens de denazificatie van Oekraïne. 

De Nazi’s zijn altijd de beste vrienden en trouwste bondgenoten geweest van de zionisten. Adolf Hitler spande al in 1923 samen met de zionisten. En de grote zionistische leider Theodor Herzl is door Adolf Eichmann als held gezien. De zionisten zijn bewonderd door de Nazi’s en als heren door hen behandeld. Na de oorlog hebben de zionisten hun nazibondgenoten laten vallen. Hun vriend Eichmann hebben ze geëxecuteerd in Israël terwijl Adolf Eichmann deed wat de zionisten wilden. De dikke medaille die is geslagen door Goebbels ter herdenking van symbiose tussen de zionisten en de Nazi’s maakt het plaatje compleet. Zelensky is zionist en strijdt dezelfde zionistisch strijd als Theodor Herzl, Ze’ev Jabotinksy, Geert Wilders, Thierry Baudet, Adolf Eichmann en Adolf Hitler.

Share |

Permalinks