U bent hier: Home / Zionisten bedreigen Joden

Zionisten bedreigen Joden

by J.L. de Kreek — last modified 15-07-2023 03:00
Opgeslagen onder:

De Joden, het gehele Joodse volk, zoals de Joden zijn, worden zwaar bedreigd door de zionisten. De zionisten zijn een door journalist Theodor Herzl te Basel 1897 opgerichte statelijk acterende antisemitische beweging met het oorlogsdoel de Franse Revolutie om te wentelen en het wereldhuis van de familie Rothschild oppermachtig te maken. Wie het niet gelooft pakt zelf de authentieke documenten erbij die dit objectief bewijzen. Ze staan op de website www.holocaustles.nl. De persoon die verantwoordelijk is voor deze site heeft een Joodse achtergrond en een familieverleden wat terug gaat tot het zionistisch brandoffer te Birkenau. 'Auschwitz was niet de beste Kibbutz. Er kwam gas uit de douche.'

De Joden zijn in de kampen van de zionisten vergast op het grondgebied wat hun nazivrienden en nazibondgenoten hadden veroverd. De zionisten spannen al meer dan 125 jaar actief samen met antisemieten, nazi’s, fascisten, journalisten en hun media tegen het Joodse Volk om alle Joden compleet uit te roeien bij en tijdens de volgende Holocaust die de zionisten zullen laten plaatsvinden op de Bergen van Israël. De zionisten willen een Derde Wereldoorlog om dit te realiseren. Als bij een meertrapsraket. Het staat allemaal te lezen in de door zionisten volgeschreven boeken, epistels en protocollen met hun plannen en bemoeienissen overal ter wereld om de wereld vrij te maken van Joden.

De Joden mogen het bovenstaande niet stelen en beweren van de zionisten. Zij die dit wel doen worden gegroepsstalkt en bedreigd door de zionisten tot ze kapot zijn. De zionisten zitten overal, zijn overal bij, en alom vertegenwoordigd. Die zogenaamd Vrienden voor Israël uit christelijke hoek zijn ook zionisten en bevredigen met hun zionisme de ouderwetse lust der Katholieke kruisvaarders naar het veroveren van Jeruzalem. De helden van Thierry Baudet en Geert Wilders zijn de grote zionistische leiders Herzl en Jabotinsky die aan de basis staan van alle voorbereidingen op de Holocaust.

De zionistische leider Ze’ev Jabotinsky is door de zionisten vergeleken met Adolf Hitler die speciaal door de zionisten is geaccrediteerd en de uitvoerende macht was van de zionistische congressen. Dit waren de bijeenkomsten van de zionisten her en der in Europa ter voorbereiding op de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust als middel om Palestina in de macht te krijgen van het wereldhuis van de familie Rothschild. Het wereldhuis van de familie Rothschild heeft de Holocaust gewild en betaald met het oogmerk er zelf beter van te worden en in de toekomst een koninkrijk aan over te houden en de wereld te regeren als Vorst der Joden.

De zionisten zijn een grote massa niet-Joden die hun antisemitische vrienden en bondgenoten voortduren spekken en prikkelen en ophitsen tegen de Joden in het bijzonder en de wereldgemeenschap in het algemeen. Overal waar zionisten zijn huisvest het gajes en de hardcore antisemieten die amper geduldig genoeg zijn om niet met huikenkruis en stampende laarzen door de straat te marcheren.

Zionisten bedreigen niet alleen de Joden met bruut geweld. 'As we speak' bedreigen en bedriegen ze ook onderdelen van de Staat der Nederlanden met terroristisch oogmerk om verzoeken van Joden voor objectivering van de waarheid in verband met de zionisten en hun schuld aan de Holocaust, af te wijzen. Dat bedriegen door de zionisten gaat al terug tot 1895 toen Theodor Herzl het Jodenvraagstuk op de internationale agenda zette en de Holocaust uitvond. De bedreigingen worden geuit sinds de zionisten een kwestie hebben aangespannen tegen de maker van Holocaustles.nl. De Joden zoals Joden zijn verzetten zich tegen het zionisme omdat het zionisme de Joodse kernwaarden niet respecteer. Het zionisme heeft kapitaal als grootste goed en maling aan de Drie Eden.

Dat kan iedereen zelf zien en begrijpen omdat journalist Theodor Herzl het zionistische gedachtegoed gedetailleerd heeft nagelaten in zijn dagboeken en publicaties en werken anderszins. De zionisten zijn de grootste en vuigste antisemieten op aarde. Hardcore antisemieten die de Joden haten tot op het bot. De sonderkommando’s die in de kampen de Joden hebben vergast waren zionisten. Speciaal geselecteerd onder het personeel van de gettopolitie in Oost Europa. Adolf Eichmann had de grootste bewondering voor de zionisten en zag zichzelf als tweede Theodor Herzl. De banden tussen de zionisten en de nazi’s en antisemieten zijn diep en innige en gaan terug tot Theodor Herzl die het allemaal heeft bedacht.

Share |

Permalinks