U bent hier: Home / Zionisten eigenlijk Katholieken

Zionisten eigenlijk Katholieken

by J.L. de Kreek — last modified 19-07-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Het zionisme is geworteld in de ouderwetse Katholieke kruisvaarten op weg naar Jeruzalem. Zionisme is eigenlijk Katholicisme. Met kerstboom en al. Met Jodendom of een andere godsdienst heeft het niks te maken. In het zionisme is niks terug te vinden van de leerstellingen van het Jodendom of de aspiraties van zijn biechtvaders. Zionisten handhaven niet eens de meest basale kernwaarden van het Jodendom. Joden zijn personen die de Drie Eden handhaven. De zionisten strijden al meer dan 125 jaar actief tegen assimilatie van Joden. Na de Franse Revolutie ging het zeer goed met het Joodse volk in West Europa. Het antisemitisme was welhaast volledig verdampt. Overal werd gelijke behandeling ingevoerd en gehandhaafd. De zionisten hadden daaraan een broertje dood omdat de mensenrechten klinisch waren en niet ingevoerd uit broederlijk gevoel met de Joden.

Wie de authentieke protocollen van het eerste zionistische congres erbij pakt ziet in welhaast in een oogopslag dat de zionisten zich verzetten tegen Rousseau en het verlichtingsdenken van de Franse Revolutie. De zionisten organiseren zich sinds 1897 officieel statelijk acterend in vereniging met het oorlogsdoel de Franse Revolutie om te wentelen en wereldmacht aristocratisch te plaatsen in handen van het wereldhuis van de familie Rothschild wat als vorstenhuis zal regeren over het gehele Joodse volk; nadat het de Joden heeft vergast op de volgende Holocaust die gespiegeld aan Ezechiël 38-39 zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. De zionisten hebben de Holocaust van 1940-1945 gespiegeld aan Ezechiël 37, erkent Benjamin Netanyahu. Die dit kan weten omdat hij de zoon is van de rechterhand van de grote zionistische leider Ze’ev Jabotinsky die door de zionistische congressen is vergeleken met Adolf Hitler en aan de basis staat van de Bruinhemden. Zijn paramilitaire organisatie heeft in 1933 de locatie bepaald voor het kamp te Auschwitz.

De Joden zijn een volk en geen land. Het Jodendom is een geloof in Gd. Het Jodendom is te herkennen aan een bepaalde inhoud. Meeste mensen kijken alleen naar de vorm. En denken dat elke rabbijn een Joodse rabbijn is. De zionisten hebben ook rabbijnen. Dit zijn als Joden uitziende clowns die hun leven wijden aan een voor Joden zeer beledigende vorm van 'role play'. Zionisme is voor Joden wat 'blackfacing' is voor Afro's. Joden en personen van kleur hebben met elkaar gemeen dat zij het slachtoffer zijn van de slavendrijvers die na afschaffing van de slavernij in het zionisme de manier zagen om daarmee om te gaan en op termijn slavernij weer gewoon ouderwets her in te voeren. Zoals de zionisten nu bewerkstelligen met corona, vaccinaties en de oorlog van zionist Zelensky tegen de Russen. Dat juist Klaus Schwab van het WEF zich laat vergezellen door een zionistisch wonderkind is een veeg teken. De trouwe zionistische vrienden en beste zionistische bondgenoten van Adolf Hitler waren ook al zo geniaal en gewiekst.

Adolf Eichmann zag zichzelf als échte zionist. Hij bewonderde de grote zionistische leider Herzl als geen ander. Adolf Eichmann zag zichzelf als tweede Theodor Herzl. Het regiem van Adolf Hitler en zijn strijd tegen de Joden en overigens Rusland stond volledig in het teken van het belang der zionisten en de vestiging van een Joodse staat te Palestina. Het duizendjarig rijk slaat op de regering onder het gezag van het wereldhuis van de familie Rothschild wat de wereld koninklijk zal regeren. Dit wordt de Nieuwe Wereld Orde genoemd of de Grote Reconstructie, of de Grote Revisie, of de Grote Reset, of Deep Democracy, of het Nieuwe Normaal. De zionisten zitten achter de Holocaust en bereiden hun volgende Holocaust voor. Zij worden daarbij ondersteund door journalisten en hun media die al sinds de oprichting van de zionistische beweging diepgaand zijn betrokken bij de complete realisatie van de ideeën van journalist Theodor Herzl.

Share |

Permalinks