U bent hier: Home / De pogroms van GeenStijl

De pogroms van GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 06-11-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Zo nu en dan steekt het hardnekkige antisemitisme van GeenStijl de kop op. GeenStijl begint over pogroms op Joden in verband met de aanval op een Israëlisch vliegtuig in Dagestan vorige week. Het wordt nog altijd als pijnlijk ervaren dat GeenStijl het heeft over: “eindelijk FITNA maakt slachtoffers. Officieel: eerste echte Fitna-doden”. De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van de Holocaust. GeenStijl kan dit weten want het is opgericht door Telegraafadepten en de Telegraaf is in ieder geval sinds 1922 betrokken bij de voorbereidingen op de vorige Holocaust en volgende Holocaust.

Wie er precies steeds zit achter pogroms op Joden blijkt uit de authentieke documenten op de website holocaustles.nl die kwalificeren als “de authentieke brondocumenten van het internationaal terrorisme”. Deze documenten circuleren sinds 1922 onder journalisten en hun media in Nederland waaronder begrepen de Telegraaf. In verband met deze documenten is het nodige gesteggel gaande onder andere ten overstaan van Telegraaf journalist Saskia Belleman die de vindplaats toen is meegedeeld. Journalisten en hun media jagen sinds 1895 collectief en individueel op Joden steevast hun zionistische patronen de hielen likkend.

Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden al meer dan tien jaar door journalisten bedreigd en bedrogen met terroristisch oogmerk om niet de feiten te onderzoeken die objectief bewijzen dat zionistisch geïnspireerde journalisten en hun media zitten achter de voortbouwende Jodenjacht sinds 1895. Daardoor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en (voorbereiden van) internationale misdrijven nog niet strafrechtelijk vervolgd, waaronder begrepen de aanslag van Geert Wilders op de Nederlandse en NATO krijgsmacht te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld en andere militairen zwaargewond zijn geraakt.

Share |

Permalinks