U bent hier: Home / Tweede Kamer kiest Nazi als Führer

Tweede Kamer kiest Nazi als Führer

by J.L. de Kreek — last modified 18-12-2023 03:00
Opgeslagen onder:

De helden van Geert Wilders zijn de originele Nazi's. De tekens Nazi slaan op het verbond tussen de beweging van de helden van de Blonde Geit en hun beste antisemitische vrienden en trouwste antisemitische bondgenoten. De helden van Geert Wilders zijn de figuren die kwalificeren als de grote initiators van de Holocaust. Bovendien is Geert Wilders persoonlijk strafrechtelijk verantwoordelijk voor de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. In verband hiermee worden alle middelen rechtens wegen bewandeld om de Blonde Geit levenslang achter slot en grendel te krijgen.

Dat zijn serieuze inspanningen in zware zaken die niet vooruit zijn te branden. Alles is erop gericht de ideeën van de helden van Geert Wilders compleet te realiseren. Ook bij de zogenoemde oppositie. De ambitie van de helden van Geert Wilders is om de Franse Revolutie om te wentelen middels een statelijk acterende beweging die het oorlogsdoel bezit oppermacht te vestigen voor het wereldhuis van de familie Rothschild. Wie het niet gelooft leest gewoon de dagboeken van de helden van Geert Wilders, hun Zionistische geschriften en de authentieke Protocollen van de Zionistische Congressen tussen 1897 en 1940. In het Duits en het Engels en van commentaar voorzien in de media in der tijd zoals door de Telegraaf. De verslagen van de Telegraaf lezen als bewuste deelname aan de voorbereidingshandelingen op de Holocaust die in 1922 in het Amsterdamse Concertgebouw zijn gepleegd door de verslaggevers van de Telegraaf en de Zionisten.

Martin Bosma met zijn grapjes en zogenaamd fatsoen is democratisch gekozen de Führer van de Tweede Kamer en prominent lid van de Nazi-fractie van Geert Wilders. De manier waarop de organisatie van Geert Wilders is gemanifesteerd zegt veel over de Blonde Geit persoonlijk. Leuk bedacht en top-down. Demonstreert een bepaalde mate van misbruik van recht en middelen. Hitler is ook democratisch gekozen. De Tweede Kamer weet niet beter. De Tweede Kamer heeft het historisch besef van een garnaal. Alle parlementariërs in de Tweede Kamer zijn van jongs af geïndoctrineerd met het algemeen bekende verhaal van de Holocaust en de Tweede Wereldoorlog. Vooral de figuren die erachter zaten zijn aan het oog onttrokken gehouden door de geschiedschrijvers en journalisten na de de Tweede Wereldoorlog. Bijkans allemaal waren ze deelnemer aan de beweging van de helden van Geert Wilders. Zelfs Harry Mulisch als journalist bij het Eichmann proces en journalist Lou de Jong.

Adolf Eichmann is in Palestina geëxecuteerd door zijn vrienden en bondgenoten omdat hij trouw met hen samenspande ter complete realisatie van de ideeën van de helden van Geert Wilders. Adolf Eichmann was een grote bewonderaar van de helden van Geert Wilders. Adolf Eichmann en Geert Wilders vervullen prominente rollen in de beweging van de helden van de Blonde Geit. Wie het niet gelooft onderzoekt de authentieke documenten op de website www.holocaustles.nl, de website waarover zo veel gedoe is dat wil niemand weten. Ten einde te bewerkstelligen dat een en ander niet algemeen bekend raakt worden onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd en bedreigd en bedrogen door de handlangers van Geert Wilders waarmee hij samenspant op weg naar aristocratisch oppermacht voor het wereldhuis van de patroon van de helden van de Blonde Geit.

Share |

Permalinks