U bent hier: Home / Journalisten zijn tuig van de richel

Journalisten zijn tuig van de richel

by J.L. de Kreek — last modified 01-01-2024 03:00
Opgeslagen onder:

De scholen voor journalistiek leiden hun pupillen op tot gewetenloze oplichters die een spoor van vernieling achterlaten en zeer veel slachtoffers maken. Figuren die beroep en gewoonte maken van wegkijken en verdraaien van de feiten voor geld. Dat, bijvoorbeeld, wetenschapsjournalist Maarten Keulemans van de Volkskrant de lezers van die krant nog altijd niet in een paar alinea’s uitlegt dat het officiële verhaal over 9/11 niet kan is een criminele keuze. Wat journalisten in verband met de feiten en gebeurtenissen op papier zetten en publiceren is niet de waarheid. In werkelijkheid werken journalisten mediabreed voor de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Ook GeenStijl.

Afgelopen 25 jaar, een kwart eeuw, is het nodige gesteggel geweest in verband met Geert Wilders persoonlijk. Twee strafzaken waarbij aan de zijde van beklaagden enkele verrassingen waren, zoals het optreden van bepaalde personen die wegen bewandelen om aan informatie te komen in verband met door Geert Wilders gepleegde aanslagen met terroristisch oogmerk waarbij Nederlandse en NATO-militairen zijn gesneuveld en andere leden van de krijgsmachten zwaargewond zijn geraakt. En Wilders die de Holocaust in de schoenen krijgt geschoven. Een en ander is uitgebreid gedocumenteerd en gecommuniceerd. Ook in verband met andere ernstige misdrijven waaronder terrorisme, mensenhandel en georganiseerd sadistische kindermisbruik is brisant veel aan het publiek meegedeeld door zeer veel personen.

Natuurlijk moeten journalisten niet alles voor zoete koek slikken. Genoeg figuren in de hoek van de complotdenkers die zich voordoen als journalist en feitelijk ‘gatekeepers’ zijn. De terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders ambieert oppermacht voor het wereldhuis van de patroon van de helden van Geert Wilders. De helden van Geert Wilders zijn de personen die in 1895 het plan hebben bedacht om de Franse Revolutie om te wentelen en de Joden te vergasten op Holocaust voor kolonisatie van Palestina als wereldgetto voor de Joden. De helden van Geert Wilders zijn de grote kwartiermakers van de hedendaagse kruistocht met moderne middelen tegen de Joden en Islam. Gevoerd door niet-Joden en figuren die zich voordoen als Joden en hardcore antisemieten zijn.

De beweging van de helden van Geert Wilders is opgericht door een journalist. De idee voor de Holocaust en de Endlösung komt uit het brein van deze journalist. De beweging van de helden van Geert Wilders werd en wordt bestuurd door journalisten. Journalisten vervullen sleutelrollen in de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Ook GeenStijl. De shockblog stelt zelf vast dat te Afghanistan 18 april 2003 de film FITNA van Geert Wilders officieel de eerste dodelijke slachtoffers heeft gemaakt, en laat het daarbij de Blonde Geit steunend in zijn queeste. Er zijn authentieke ambtelijke documenten die objectief bewijzen dat Geert Wilders eerder is geadviseerd door deskundigen zijn uitlatingen te matigen in verband met de algemene en bijzondere veiligheid. De aanslag te Afghanistan 18 april 2008 is het geweld en de agressie waarvan Geert Wilders wist dat het zou komen als hij zou doorzette met zijn Islam-uitingen bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden.

Geert Wilders met zijn Islamuitingen hitst bij en tijdens gewapend conflict  willens en weten de vijand op tegen belangen van Nederland, de wereld en Europa. Geert Wilders lokt steevast willens en wetens de gewapende en gewelddadige Jihad uit aanslagen te plegen op Nederlandse doelen. Door Geert Wilders zijn de Kroon en de Tweede Kamer der Staten Generaal, voorkeursdoelwit geworden van gewapende en gewelddadige Jihadisten. Ook lokt Geert Wilders willens en wetens keer op keer de gewapende en gewelddadige Jihad uit aanslagen te plegen op belangen van bondgenoten, zoals de Europese landen en de NATO. Journalisten zijn daarbij de steunpilaren van de Blonde Geit.

Andere journalist, naast Maarten Keulemans, die als voorbeeld gesteld kan en mag worden voor hoe het dus niet moet in de journalistiek is journalist Chris Klomp. Op zijn site beweert journalist Chris Klomp doodleuk dat dat hij verhalen vertelt die verifieerbaar zijn en zo dicht mogelijk de werkelijkheid benaderen. Uitleggen dat er geen bewijs bestaat van het bestaan van Sars-Cov-2 doet hij niet. Ook kijkt hij willens en wetens weg van het georganiseerd kindermisbruik door de jeugdzorg. Zo vuig als Klomp zijn er niet veel. Hoewel Saskia Belleman er ook wat van kan. Net als Wierd Duk. Sommige feiten kunnen gewoon niet. Zoals in de rol van journalist van de Telegraaf blijven zwijgen over de inhoud en betekenis van de authentieke documenten van de helden van Geert Wilders en hun terroristische organisatie.

Share |

Permalinks