U bent hier: Home / Joden ritueel offeren

Joden ritueel offeren

by J.L. de Kreek — last modified 05-02-2024 03:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust is een speciaal ritueel van de Zionisten om het licht te laten schijnen op wat er voor hen toe doet. Daarmee hebben zij het wereldhuis van de helden van Geert Wilders geëerd die op de rol staat aristocratisch gemaakt te worden middels een speciaal ander ritueel te Jeruzalem gespiegeld aan het Bijbelse boek Ezechiël. Ezechiël 37 is letterkijk het draaiboek voor de Holocaust van 1940-1945. In Ezechiël staat nog een Holocaust voorspeld die voorafgaat aan het tevens van Ezechiël afgeleid ritueel waarbij het wereldhuis van de helden van Geert Wilders aristocratisch wordt gemaakt.

De Holocaust van 1940-1945 is het offer wat de Zionisten hebben gebracht voor de verkrijging van Palestina als locatie voor het Wereldgetto waar de overgebleven Joden wederom ritueel zullen worden geofferd als finaal brandoffer. Yom Kippur in Auschwitz. In Ezechiël in de Bijbel staan twéé Holocausten voorspeld. De Holocaust die is geweest en de finale Holocaust, in de strijd tegen de “grote verdrukking". De geopolitiek sinds 1895 draait om de complete realisatie van de ideeën van de helden van Geert Wilders waaronder begrepen boven beschreven proces op weg naar omwenteling van de Franse Revolutie.

De Holocaust is een oud Joods ritueel. In de Diaspora is het in ongebruik geraakt. De Holocaust is de afsluiting van Grote Verzoendag waarbij buiten de bebouwde kom, vee wordt gewassen en geofferd in het vuur tot het volledig in rook is opgegaan. Iedereen met de algemene holocausteducatie achter de kiezen kent de beelden van gaskamers en verbrandingsovens en de verhalen dat de hele tijd de geur van verbrand vlees te ruiken was. Er is niet veel fantasie nodig voor de vaststelling dat de gelijkenissen opvallend zijn.

Op het eerste gezicht lijkt de Holocaust het werk te zijn van Adolf Hitler en de Nazi’s. Dat is het niet. De Holocaust is het werk van de Zionistische handlangers der Nazi’s. De Holocaust is het werk van de beweging van de helden van Geert Wilders. Deze beweging zit ook achter dodelijke aanslagen op Nederlandse en NATO-militairen in Afghanistan 2008, en achter het verhogen van terreurdreiging. De Kroon is voorkeursdoelwit van deze beweging die is opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl die de held is van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann.

Adolf Eichamn werd 'mister Holocaust' genoemd. Hij was prominent onderdeel van de uitvoerende macht van de Zionistische congressen en de grote verantwoordelijk voor het ‘puntliche’ treinverkeer, wat er nodig was voor het vervullen van de ambities der Zionisten. Adolf Eichmann was geobsedeerd met de Zionisten en zag zichzelf als tweede Herzl. Adolf Eichmann is na de oorlog door zijn Zionistische vrienden ontvoerd naar en vermoord in Israël, na een Israëlisch showproces.

Zionisten leider Theodor Herzl is misschien wel de meest bewonderde journalist ter wereld. Journalist Theodor Herzl is de man die het wereldhuis van zijn patroon op de ideeën bracht voor omwenteling van de wererlmacht en verkrijging van aristocratisch alleen heerschappij over de Joden en de rest van de mensheid. De Zionisten zijn de meest laffe Jodenjagers ooit. En hebben tijdens de oorlog rondom de Poolse stad Oświęcim de Joden in Auschwitz ritueel gewassen, vergast en verbrand.

Share |

Permalinks