U bent hier: Home / Adolf Hitler, Geert Wilders, Adolf Eichmann, Therry Baudet en Golda Meir

Adolf Hitler, Geert Wilders, Adolf Eichmann, Therry Baudet en Golda Meir

by J.L. de Kreek — last modified 26-02-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Adolf Hitler, Geert Wilders, Adolf Eichmann, Therry Baudet en Golda Meir hebben met elkaar gemeen dat zij deelnemen aan de organisatie die onlosmakelijk is verbonden aan de bekende journalist Theodor Herzl. Theodor Herzl is de held van Baudet, Wilders en Eichmann. Adolf Hitler was de uitvoerende macht van de aan Theodor Herzl verbonden organisatie. Golda Meir heeft deze organisatie ook geleid. Geert Wilders werkt voor de complete realisatie van de ideeën van zijn held, de bekende journalist Theodor Herzl.

De idee van journalist Theodor Herzl is het omwentelen van de wereldmacht. Zodat bepaalde industriëlen oppermachtig worden en regeren als vorst over de Joden. De ideeën van journalist Theodor Herzl zijn een reactie op de Franse Revolutie en het vallen van macht, vermogen en middelen in handen van de gewone burger. Ook de bijpassende assimilatie en emancipatie van Joden was de bekende journalist Theodor Herzl en zijn patroon een doorn in het oog. Meeste mensen weten niet hoe het zit precies met Hitler en de Nazi’s. Zij geloven wat in het algemeen wordt onderwezen terwijl Adolf Hitler opereerde in de context van het groter geheel waarin de Zionisten domineerde.

Meeste mensen zijn er niet mee bekend dat de Zionisten de wereldpolitiek bepalen sinds 1895 naar aanleiding van de ideeën van journalist Theodor Herzl voor Endlösung en Holocaust als middel tot kolonisatie van Palestina ter vestiging van het wereldgetto aldaar. Hoe het zit precies met de diepgaande symbiose tussen de Zionisten en de Duitse bezetter in de oorlog is goed te zien aan de authentieke bronnen op de website www.holocaustles.nl. Ook aan de reacties van de Zionisten op die site is goed te zien wie de Zionisten werkelijk zijn: De Grote Jodenjagers. Dat de Zionisten in de sociale media vel zijn gekant tegen het in verband brengen van Geert Wilders met aanslagen op Nederlandse en Nato-krijgsmacht en de Holocaust krijgt aangesmeerd is ook zo’n veeg Zionistisch teken.

Niet alleen Golda Meir is leider of bestuurder geweest van de beweging die direct gerelateerd moet worden aan journalist Theodor Herzl. Ook Menachem Begin, Dizengoff en Ze'v Jabotinsky. De namen van de deelnemers staan in de authentieke protocollen van de Zionistische congressen sinds 1897 die door de bekende journalist Theodor Herzl toen te Basel is opgericht met het oorlogsdoel statelijk acterend de Diaspora te revisioneren en wereldmacht te plaatsen in handen van de gedroomde vorst der Joden: het aristocratisch te maken wereldhuis van de familie Rothschild. De authentieke bronnen van de handen van de plegers persoonlijk en bijpassende analyses staan op de website www.holocaust.nl. De website die de Zionisten niet willen dat u leest.
><br>

Share |

Permalinks