U bent hier: Home / Chronische desinformatie mainstream media

Chronische desinformatie mainstream media

by J.L. de Kreek — last modified 04-03-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Het is gewoon allemaal niet waar wat journalisten stellen en beweren in verband met de Holocaust, de Jodenvervolging, 9/11, AIDS & Hiv, Sars-Cov-2, CO2, stikstof en Geert Wilders. Het zijn allemaal blatante leugens van misdadigers die zich voeden met diep antisemitische ideologieën. De geopolitiek is één grote antisemitische strijd van bepaalde kwaadwillenden waarvan journalisten en de mainstream media de bereidwillige steunpilaren zijn. De journalistiek staat al meer dan 127 jaar aan de basis van de opstelling en uitvoering van de agenda van het internationaal terrorisme én oppermacht voor een bepaald syndicaat van industriëlen.

Journalisten en de massa media zijn de propaganda apparaten van terroristen en georganiseerde misdaad in het bestuur en bij boardrooms. Diep liggend Jodenhaat wat is verpakt als Zionisme, faciliterend. Ook bestaat er geen enkel bewijs van het bestaan van het authentieke virus Sars-Cov-2. De PCR-techniek is ten enenmale ongeschikt voor de detectie van welk virus dan ook. De PCR is niks anders dan een zeer gevoelige kopieermachine van minuscuul kleine stukjes   genetisch materiaal. Bovendien, schrijven de bekende virologen zelf in hun publicaties dat de ontwikkeling van hun PCR-test bij gebreke van authentiek virusmateriaal is bevorderd met synthetisch materiaal.

AIDS en Hiv is feitelijk hetzelfde laken en pak. Dezelfde kwaadaardige geest vergiftigende wil van zogenoemde wetenschappers die meer gemeen hebben met Josef Mengele dan met geneeskunde. Het bewijs dat Hiv niet de oorzaak kan zijn van AIDS is in 1984 reeds geleverd door de bekende wetenschapper Robert Gallo. Het bewijs staat gewoon in zijn eigen publicaties in de statistieken die hij openbaar maakt en niemand die erop in gaat. Ook wetenschapsredacteuren als Maarten Keulemans niet die kritisch als journalisten van de Volkskrant zijn al eerder op het spoor had kunnen en moeten komen van de georganiseerde misdaad in de zorg en wetenschap.

En van de georganiseerde misdaad in de Jeugdzorg overigens ook. En overigens op het spoor van de verantwoordelijkheid van Geert Wilders in particuliere hoedanigheid voor de aanslag te Afghanistan 18 april 2008, waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. De situatie met Blonde Geit is aldus dat wanneer de Jihad Legal voor zijn strafvervolging alle middelen rechtens ooit nog eens op stoom komt, hij levenslang kan krijgen. De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van de Holocaust. De agenda van deze helden omvat nog een Holocaust die zál plaatsvinden op de bergen van Israël. De helden van Geert Wilders zijn ook de helden van Thierry Baudet en Adolf Eichmann.

Share |

Permalinks