U bent hier: Home / Jodenjagers openen Holocaustmuseum

Jodenjagers openen Holocaustmuseum

by J.L. de Kreek — last modified 10-03-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Wie wil weten hoe het zit precies met de Jodenvervolging begint op holocaustles.nl en gaat vervolgens naar het Holocaustmuseum om te zien wat de Zionisten ervan hebben gemaakt. De Holocaust is het ‘event’ tussen 1940 en 1945 waarbij ongelofelijk veel Joden als vee in goederenwagons zijn gedeporteerd uit West Europa naar Oost Europa om ritueel te worden gewassen, vergast en verbrand in het belang van de patroon van de helden van Geert Wilders. De Blode Geit, GeenStijl, Annabel Nanninga zijn hardcore antisemieten. Dat u het weet. Eind 19e eeuw ging het goed met het Joodse volk in West Europa. Antisemitisme was bijna overal verdampt dankzij mensenrechten en democratie.

De Franse Revolutie is geweest. De wereld verandert. Meer vrijheid voor meer mensen. Zo ook voor de Joden die gewoon assimileerde en emancipeerde in West Europa. Een rijke Joodse cultuur in de Diaspora. Tegen de wil der Zionisten. De issue nu met het Holocaustmuseum is dat het niet nauwkeurig exact vertelt hoe het zit precies met het Joods recht in de Diaspora. Reeds lang geleden in de Bijbel in Openbaring 3 vers 9 wordt gewag gemaakt van personen die doen alsof zij Joden zijn en dat niet zijn er daarover liegen. Dat zijn de Zionisten. De Zionisten hebben een ‘stockpile’ aan authentieke documenten achtergelaten sinds 1895 die ongelofelijk belangrijk zijn voor goed begrip van de Holocaust en wie er achter zit.

De Holocaust is gewild en al in een vroeg stadium van de voorbereidingen als zodanig aangeduid door de grote initiators ervan. Dat zijn journalisten met een atheïstische achtergrond. Deze journalisten zijn de helden van Geert Wilders. Het Holocaustmuseum laat niks zien wat van belang is voor een goed begrip van de grote verantwoordelijken voor de Holocaust. Dat zijn de Zionisten. Voor zover dit Joden zouden zijn hebben zij zich afgesplitst van het Jodendom en hun eigen suprematistische ideologie als zodanig aan de ongelovigen verkocht. De Diaspora is zeer belangrijk voor de Joden. Joden zijn te herkennen aan de inhoud. Het grote verschil tussen Joden en Zionisten is dat Joden handhavers zijn van de Drie Eden.

De Drie Eden maken aard en nagelvast onderdeel uit van het Verbond tussen de Joden en Onze Lieve Heer. Om de Joden een beutje te begrijpen is een beetje Bijbelstudie nodig. Wat minder saai is dan het lijkt want daaruit blijkt de antisemitische humbug der Zionisten. En overigens van de Christenheid want in de Bijbel staat juist dat Jezus Christus niet is gestorven. Er is geen opstanding. De Joden kunnen niet schuldig zijn aan Zijn dood. De Jodenvervolging begint bij journalist Theodor Herzl en zijn idee voor oppermacht voor een bepaalde kwaadaardige elite die erop uit is de Franse Revolutie om te wentelen en aristocratisch te overheersen. In 1895 heeft journalist Theodor Herzl de antisemitische oorlogsdoelen bepaald voor Vereniging Erez Israël wat hij heeft opgericht te Basel ten einde die compleet te realiseren, waaronder begrepen twéé Holocausten en aristocratisch oppermacht voor het wereldhuis van de patroon van de helden van Geert Wilders.

De Blonde Geit is reeds de Holocaust aangesmeerd. Dat was niet voor niks. Geert Wilders is ook verantwoordelijk voor de aanslag te Afghanistan 2008 waarbij de beste militair van de NAVO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. Het feit in verband met de Jodenvervolging en de Holocaust is dat het jagen op Joden door de Zionisten en het liegen en bedriegen in verband daarmee door journalistiek en media na de oorlog nooit is opgehouden. De Joden zijn in de oorlog behandeld als beesten. Ze zijn als slaven weggedragen naar de kampen in Oost Europa waarvan de locatie in 1933 is bepaald door de paramilitaire organisatie van de held van Geert Wilders. De Blonde Geit is diepgaand betrokken bij de organisatie die de Joden heeft vergast in Auschwitz.

Daar in dat kamp zijn de Joden gehouden en vermoord door de Zionisten, gespiegeld aan ouderwetse Bijbelse rituelen. De Holocaust is het offer van de Zionisten voor succesvolle kolonisatie van Palestina om daar het wereldgetto te stichten. De Holocaust is de arbeid van de Zionistische gettomanagers uit Oost Europa die het Joodse volk al meer dan 128 jaar ‘day by day, decade by decade’ tot bloedens toe terroriseren. Iedereen zwijgt want de klappen zijn niet mals en de samenleving is vergiftigd door de Zionisten met hun diep zieke leugen en bedrog. De opening van het Holocaustmuseum zondag 10 maart 2024 gaat vergezeld van de aanwezigheid van prominente bestuurders van het wereldgetto wat de Zionistische verantwoordelijken voor de Holocaust, in strijd met het Joods recht hebben gevestigd in het Beloofde Land.

Share |

Permalinks