U bent hier: Home / Mark Rutte en de Holocaust

Mark Rutte en de Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 12-03-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Minister president Mark Rutte twittert naar Geert Wilders dat we allemaal gewild hadden dat de opening van het Nationaal Holocaustmuseum zondag rustig zou zijn verlopen. Mark Rutte is niet alleen de premier van Nederland. Hij bezit nog een kwaliteit. Mark Rutte is historicus. Ook Thierry Baudet is historicus. Nu is toevallig de held van Geert Wilders ook de held van Thierry Baudet, en overigens van Adolf Eichmann. De authentieke documenten die objectief de schuld bewijzen van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet aan de Holocaust, staan reeds decennia te verstoffen in archieven van faculteiten geschiedenis door Europa.

In de tijd dat Mark Rutte geschiedenis studeerde was onderzoek naar bronnen minder eenvoudig dan vandaag in de digitale tijd. Tegenwoordig zijn archieven via internet te doorzoeken en staan de authentieke documenten die de schuld aan de Holocaust van de helden van Geert Wilders objectief bewijzen gewoon op de website www.holocaustles.nl.

Handlangers van Geert Wilders, ook jodenjagers genoemd, maken dagelijks Joden het leven zuur en willen de maker van deze website het zwijgen opleggen. Al jaren is de organisatie die sinds 1895 in de weer is om de Holocaust te bewerkstelligen,  in de weer om Protestrabbijnen de mond snoeren en het verhaal van Louis Fles te verzwijgen.

Omdat minister-president Mark Rutte net zulk gebrekkig Holocaustonderwijs heeft gehad als de rest van Nederland, weten meeste mensen niet dat de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet zitten achter de Holocaust. Geert Wilders is zich daarvan bewust. Opzichtig laat hij zien met zijn steun aan zijn Zionistische Matties, dat Geert Wilders dezelfde onzalige zaak dient als Adolf Hitler deed. Echt veel verschil is er niet tussen de Führer en de Blonde Geit. Ook Hitler werkte symbiotisch samen met de Zionisten. De tekens NAZI slaan daarop. Net als de herdenkingsmunt overigens die ook het credo prijsgeeft. 

Israël, de zogenoemd Joodse staat, is bedoeld als wereldgetto. De organisatie die zit achter de Holocaust heeft nog een Holocaust op het programma staan. Die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Wat feitelijk en symbolisch begrepen dient te worden. Daarna zal er een andere wereld zijn en worden de leiders van een syndicaat van industriëlen aristocratisch gemaakt om te heersen als Vorst over de Joden en de mensheid. De grote UBO van de Holocaust is het wereldhuis van de patroon van de helden van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Mark Rutte als minister-president en historicus zou dat moeten weten.

Share |

Permalinks