U bent hier: Home / Hans Teeuwen serveert kosher varkensvlees

Hans Teeuwen serveert kosher varkensvlees

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Net als bij echte pistolen en het nep wapen van Hans Teeuwen bestaan er echte Joden en nep Joden. Nep Joden zijn niet van echt te onderscheiden. Net als het pistool van Hans Teeuwen. Nep Joden noemen zich Zionist of stellen en beweren dat Zionisme onderdeel is van de Joodse cultuur. Meeste mensen kennen Joden niet zoals ze zijn. Meeste denken bij Joden aan Zionisme en geven dan de schuld van de genocide in Palestina aan het Joodse volk. De Holocaust, om een voorbeeld te noemen, is het werk van de Zionisten. Vooral GeenStijl kan dit weten want de voltallige redactie mag inmiddels bekend verondersteld worden met het gedoe van de Zionisten rond de website www.holocaustles.nl.

Sinds ruim tien jaar wordt op het Nederlandse deel van het internet onderbouwd met argumenten luid en duidelijk het woord verkondigd van de diepgaande betrokkenheid van de Zionisten bij de Holocaust. Alles van idee tot uitvoering was in handen van de Zionisten. De Zionisten domineerde de wereld-politiek toen Hitler aan de macht kwam. De Zionistische Congressen bepaalde dat de Führer de nutteloze leider was die zij nodig hadden om de Endlösung van alle kanten te benaderen. Op de website www.holocaustles.nl staat het allemaal onderbouwd met argumenten uitgelicht en geanalyseerd. Ook wordt verwezen naar secundaire bronnen van gerrenomeerde Joodse geschiedschrijvers en wat de Joden hebben te vertellen over het Zionisme. Niemand luistert naar de Joden.

De Joden worden al meer dan 126 jaar actief de mond gesnoerd door de Zionisten. De Joden worden bedreigd door de Zionisten met bruut geweld om zich niet te verzetten tegen het Zionisme. En de Protestrabbijnen en Louis Fles worden in de journalistiek en media voor gek gezet wegens hun Joodse opinie over het Zionisme. Zionisme is te vergelijken met kosher varkensvlees. Dat bestaat niet in het Jodendom. Echte Joden zijn te herkennen aan de inhoud. Aan handhaving van de Drie Eden. De revisie van de Diaspora niet in eigen handen nemend. Joden hebben altijd prettig gewoond in de Diaspora in Palestina. Tot de Zionisten de dienst gingen uitmaken.

Om te weten hoe het zit precies met de Joden en wie er achter de Holocaust zit en te begrijpen dat Hans Teeuwen eigenlijk gewoon een zuur antisemietje is met zijn mening, net als de redactie van GeenStijl en van de Telegraaf waar GeenStijl uit voortkomt, is het nuttig te beginnen bij de geschriften van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet. De mening in de journalistiek en media, de algemene mening, over Zionisme en Israël als Joodse staat te Palestina is het meest vuige antisemitisme ooit! Steeds de Joden in de rug schietend veinzend gevoel te hebben voor Joden of de Joodse zaak. De Joodse zaak is een heilige zaak. Zionistische ambities zijn daarmee diametraal in strijd.

Share |

Permalinks