U bent hier: Home / Tinnef van Esther Voet

Tinnef van Esther Voet

by J.L. de Kreek — last modified 14-03-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Het tinnef van journalist Esther Voet in reactie op burgemeester Femke Halsema in verband met de commotie rond de opening van het Nationale Holocaustmuseum staat op de site van het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Esther Voet mag blij zijn met haar vrije meningsuiting en de ruimte die ze krijgt om haar diep gewortelde antisemitisme te ventileren. Meest mensen weten niet dat het Zionisme van Esther Voet een antisemitische aandoening is van niet Joden, bedacht door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl die tevens de grote initiator is van de Holocaust.

Joden in Nederland hebben al heel lang heel veel last van Esther Voet en de Zionisten. Dat begint eigenlijk meteen met de Protestrabbijnen in 1897 die de mond worden gesnoerd door de Zionisten. En later de Joodse publicist Louis Fles die in 1939 zijn mond open deed tegen het Zionisme en liet zien dat de Zionisten al in 1914 strijden tegen assimilatie van Joden. Hij heeft het geweten.

Anno 1914 strijden tegen assimilatie van Joden is hetzelfde als het steunen van de antisemieten. Dat is ook precies wat de Zionisten steevast hebben gedaan. De Zionisten zijn altijd de beste vrienden en trouwste bondgenoten geweest van de antisemieten. De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van de Zionistische congressen.

Dat kan iedereen weten door de deksel te halen van de grote Zionistische beerput waarop Esther Voet zit. Niet alleen Esther Voet heeft zich afgelopen jaren ingespannen om personen met Joodse achtergrond het zwijgen op te leggen in verband met het verkondigen van de waarheid over de verantwoordelijkheid van de Zionisten voor de Holocaust. De Zionisten des Vaderlands hebben zich allemaal in draf ingezet om de website www.holocaustles.nl offline te halen. Op die site staan duizenden pagina’s authentieke documenten uit het archief der Zionisten waaruit in welhaast een oogopslag de schuld blijkt van de Zionisten aan de Holocaust. Meest gruwelijke aan de Zionisten is dat ze nog een Holocaust hebben gepland. Die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël.

Niemand hoort journalist Esther Voet daarover. Zij draagt haar steentje bij om de vrije meningsuiting van anderen vergaand te beperken, precies in lijn met de richtlijnen van de grote Zionistische leider Theodor Herzl zodat de hele Zionistische misjpooche één kant opgaat. Het is misselijk zoals journalist Esther Voet zich denkt te kunnen verstaan. De Holocaust heeft diepe wonden geslagen zoals ze weet. Die keer op keer worden open gereten en niet herstellen. Vooral ook dat Joden door de Zionisten en Esther Voet worden dwarsgezeten bij en tijdens het openbaren van de waarheid over de Holocaust en het grote verschil tussen Joden en Zionisten is de tweede generatie een doorn in het oog.

Share |

Permalinks