U bent hier: Home / Geert Wilders aanslag Moskou aansmeren

Geert Wilders aanslag Moskou aansmeren

by J.L. de Kreek — last modified 25-03-2024 03:00

De aanslag in Moskou is gepleegd door de organisatie die zit achter de Holocaust. Het conflict in Oekraïne is uitgelokt door de organisatie die zit achter de Holocaust. De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn gepleegd door de organisatie die zit achter de Holocaust. De maanlanding is van de organisatie die zit achter de Holocaust. De coronacrisis is bewerkstelligd door de organisatie die zit achter de Holocaust. De Telegraaf neemt deel aan de organisatie die zit achter de Holocaust.

Er is een organisatie actief op aarde die zit achter de Holocaust. Deze organisatie is officieel actief sinds 1897. Het strijdt statelijk acterend met het oorlogsdoel de Franse Revolutie om te wentelen en aristocratisch oppermacht te plaatsen in handen van het wereldhuis van de patroon van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet. 

Geert Wilders en Thierry Baudet zijn ‘de facto’ deelnemers aan de organisatie die de aanslag in Rusland heeft gepleegd. Geert Wilders zit ook achter de aanslag te Afghanistan waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. GeenStijl maakt zich deze aanslagen tot de zijne door tot op de dag van vandaag verheugd te zijn over het succes van de aanslagen van de Blonde Geit op het belang van de veiligheid van de Staat en bondgenoten.

Het internationaal opererende syndicaat van industriëlen wat met de onderneming de aanslag heeft gepleegd in Moskou is een meerkoppig monster wat zich onder verschillende hoedanigheden voordoet. Als de vriendelijkste vriendelijkheid zelve en het grootste kwaad voorstelbaar manifesterend in Rusland met aanslagen op burgers met Christelijke achtergrond. Onderzoek wijst uit dat de gewelddadige en gewapende Jihad is geworteld in de ambities van de organisatie van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet.

De kans dat dit geweld, deze gewapende en gewelddadige Jihad, naar het overwegend Christelijke West Europa komt is niet zo heel erg klein gezien het werk van Geert Wilders en het grote geweld van de Christenheid in Moslimlanden. Afghanistan, Irak, Libië. Al die Moslimlanden die afgelopen twintig jaar en daarvoor volledig naar de vernieling zijn geholpen door milities en terroristen in de politiek die zich beroepen op democratie, vrijheid en Christelijk Sociaal Denken.

De aanslag in Rusland is de gewapende en gewelddadige Jihad die de organisatie van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet wist dat zou komen als reactie op de ongelofelijk kwaadaardige activiteiten van de organisatie van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet in de wereld in het algemeen. Er is een organisatie actief op aarde die zit achter zeer veel grote en ook kleine aanslagen overal ter wereld.

Deze organisatie is opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Deze organisatie wordt volop ondersteund door de Mainstream journalistiek en media. Alle grote platforms zijn in handen van of worden gecontroleerd door deze organisatie. Daarom weten meeste mensen niet hoe het zit met aanslagen en oorlog, en bijvoorbeeld mensenhandel.

Poetin vecht in Oekraïne tegen de Nazi’s. Dat is echt. Dit is de werkelijkheid. De Nazi’s zijn anno 2024 zo sterk dat ze weer gewoon met gemoderniseerde middelen gesteund vanuit het zogenoemd vrije westen kunnen vechten in hun bruine hemd tegen de Russen in Oekraïne. Oekraïne is de bakermat van de Holocaust. Daar zijn de vooroorlogse pogroms van start gegaan geïnspireerd op de ideeën van journalist Theodor Herzl. 

Vervolgens heeft de organisatie van deze journalist in het belang van industriëlen en hun onderneming, führer Adolf Hitler speciaal geaccrediteerd om de Endlösung inclusief de executie van Joden en hun rijkdommen uit te voeren. De Joodse Raad in de oorlog is onderdeel van de organisatie die zit achter de Holocaust. Deze organisatie heeft in het belang van het wereldhuis van de patroon van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet, nog een Holocaust op de agenda staan voordat het officieel over de wereld aristocratisch oppermacht uitroept bij en tijdens een speciaal aan Ezechiël gespiegeld ritueel.

Share |

Permalinks