U bent hier: Home / Aandacht voor Geert Wilders

Aandacht voor Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 04-12-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Nu de Blonde Geit, Geert Wilders, de minister-president dreigt te worden boeit het misschien dat de formateur van kabinetsformatie.nl bevoegde wegen bewandelt om daar alle middelen rechtens een stokje voor te steken. Ook Jihad Legal genoemd. De pest met Geert Wilders is dat hij in particuliere hoedanigheid, dus persoonlijk, verantwoordelijk gehouden dient te worden voor het verhogen van terreurdreiging en de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van NATO en zoon van de CDS zijn gesneuveld.

In de beruchte Wilders processen die de Blond Geit bij de strafrechter heeft gevoerd is vast komen te staan dat hij zijn Islam-uitingen niet in ambtelijke hoedanigheid pleegt. De Islam-uitingen van Geert Wilders zijn een persoonlijk misdrijf van de Blonde Geit bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Geert Wilders heeft de Nederlandse krijgsmacht en de NATO krijgsmacht in Afghanistan in de rug geschoten met zijn Islam-uitingen. In de context van de complete realisatie van de ideeen van zijn helden.

De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Geert Wilders staat op de schouders van Adolf Hitler, Joseph Mengele, Adolf Eichmann, die weer staan op de schouders van de helden van Geert Wilders. De helden van Geert Wilders zijn de beste vrienden en de trouwste bondgenoten der antisemieten. De helden van Geert Wilders zijn de journalisten die persoonlijk de internationale gemeenschap op het spoor hebben gezet van de Holocaust.

Ook als Geert Wilders minister-president is kan hij persoonlijk strafrechtelijk ter verantwoording worden geroepen door het Openbaar Ministerie voor het plegen van de aanslag te Afghanistan 18 april 2008. Alsdan kunnen ook zijn handlangers in de media zoals Geen Stijl, wat nog altijd blij is met de slachtoffers die de Blonde Geit maakt, strafrechtelijk worden aangepakt. Jammer dat die arabist niet meer leeft. Zijn leugens over de Koran en de Islam in de rechtszaal als deskundige namens de Blonde Geit gepleegd blijven daardoor voor altijd ongestraft.

Share |

Permalinks