U bent hier: Home / Aangifte tegen Ab Osterhaus cum suis

Aangifte tegen Ab Osterhaus cum suis

by J.L. de Kreek — last modified 24-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Juristen laten via sociale media weten te werken aan aangifte tegen Ab Osterhaus, Jaap van Dissel, het RIVM, journalisten en hun media wegens ernstige vormen van terrorisme gerelateerd bedrog en georganiseerde (ambtelijke) misdaad in verband met Corona. Voorts wordt hiervan aangifte gedaan in verband met HIV en AIDS. Het bedrog in verband met HIV en AIDS heeft sinds 1984 naar schatting 30 miljoen mensen het leven gekost. AIDS wordt niet veroorzaakt door HIV. Dit wordt onder andere bevestigd door de ontdekker van HIV.

In verband met HIV en AIDS houden de virologen zich bewust niet aan de regels die gelden in de virologie om causaal verband te kunnen en mogen vaststellen tussen ziekteverwekker en aandoening, en medicatie voor te schrijven. Deze regels worden in de virologie strikt gehandhaafd. Het zijn immers de grondwet van de virologie. De AIDS-doden zijn gestorven aan hun medicijnen. Ook in verband met Corona houden virologen zich bewust niet aan de regels die gelden in de virologie.

Uit het handboek voor bestrijding van Corona kunnen de gepropageerde regels niet blijken. Bovendien is van virussen bekend dat het immuunsysteem de indringers bestrijdt. En dat een lockdown virussen juist meer kans levert om besmettelijk te blijven en zich te ontwikkelen tot een gevaarlijker virus omdat daarbij geen groepsimmuniteit wordt bewerkstelligd. De propaganda voor Lockdown is biologisch oorlogsvoering. Groepsimmuniteit dient het doel te zijn. Dat is ook de beste bescherming voor ouderen en zij die het nodig hebben.

Journalisten zijn deelnemers aan dit bedrog omdat zij ondanks de vele publicaties in wetenschappelijke tijdschriften en op internet louter podium geven aan het bedrieglijke geluid. Bovendien strijden journalisten als Chris Klomp van het Algemeen Dagblad actief tegen openbaarmaking van de waarheid. Ook Jeroen Pauw is er als de kippen bij om met zijn comeback op prime time Ab Osterhaus podium te leveren voor zijn hysterie. De redactie van Pauw & Witteman is jaren geleden met documenten onderbouwd gewezen op het terrorisme van Geert Wilders. De boodschapper is daarna gemolesteerd door de redactie van de Wereld Draait Door.

Het is volgens juristen ronduit schandalig zoals de Nederlandse bevolking de maat wordt genomen door falende journalisten en virologen die kennelijk zijn vergeten wat van hen kan en mag worden verwacht. De hele maatschappij ligt op zijn gat. En feiten worden niet gerespecteerd. Het is helemaal niet moeilijk te bedenken welke maatregelen genomen moeten worden om iedereen maximaal bescherming te leveren tegen het nieuwe Corona-virus. Basis-kennis virologie is voldoende om de ongeremde onzin van de media te doorgronden. En te zien en begrijpen dat het Kabinet vertrouwt op personen die het niet zo nauw nemen met hun ambtsplicht.

Share |

Permalinks