U bent hier: Home / Aanval Claudia de Breij op rechtsstaat

Aanval Claudia de Breij op rechtsstaat

by J.L. de Kreek — last modified 02-01-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De aanval van de lesbische Claudia de Breij op de democratische rechtsstaat bij en tijdens haar oudejaarsconference was niet leuk. Het ging over boeren, Holocaust, nepnieuws, democratie en de ouwe van Claudia de Breij. In het algemeen wanneer vrouwen over hun vader blijven praten willen ze ermee naar bed. Claudia de Breij vergeet de hele tijd mee te delen aan het publiek dat de omroepen die haar zendtijd verlenen doelbewust valse feiten voor waar houden. Daarmee faciliteren deze media de terreurbeweging van journalisten en media die ouderwets op de Joden jaagt zonder dat Claudia Proostend op de Verliezers de Breij ernaar kraait.

In Nederland verdwijnen reeds decennia achtereen kinderen gedwongen en/of zij worden mishandeld en/of misbruikt op particulier initiatief van de georganiseerde misdaad in de Nederlandse Kinderbescherming. Verantwoordelijken zijn opvallend vaak vrouw of homoseksueel. Prominente Nederlandse homoseksuelen maken zich opzichtig schuldig aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. En zijn verontwaardigd over de afwijzing van homoseksualiteit door de Islam. De inhoudsloosheid en het etaleren van Claudia de Breij is misschien gewoon een gevolg van haar seksuele voorkeur. Iedereen kan en mag inhoudsloos zijn en etaleren in het theater. Nederland is een vrij land, zeggen ze.

Homoseksuelen sterven bij bosjes omdat zij Hiv-medicijnen slikken tegen AIDS terwijl al in 1984 bekend is dat AIDS niet kan worden veroorzaakt door Hiv. Op dit moment worden onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door deelnemers aan de terreurbeweging van de journalisten Theodor Herzl, Ze'v Jabotinsky en Loetje de Jong om niet te objectiveren, duur woord voor vaststellen, dat de omgeving van Claudia de Breij, in ieder geval oudejaarsavond in Den Haag, is besmet met deelnemers aan de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001, verschillende aanslagen in Europa en mogelijk de aanslag op de MH17.

Daarmee wordt niet alleen gedoeld op de politiek ambtelijke criminelen in het Haags establishment. Ook personen bij de NOS en de VARA en andere omroepen, en medewerkers van kranten zoals journalisten, nemen beroepshalve persoonlijk opzettelijk deel aan de terreurbeweging van de journalisten Theodor Herzl, Ze'ev Jabotinsky en Loe de Jong en hun media zoals de Telegraaf om Nederland, de wereld en Europa te onderwerpen aan het ondemocratische Vorstelijke gezag van het wereldhuis van de patronen van de helden van Geert Wilders. De emancipatie heeft opgeleverd dat vrouwen net zulke geiten zijn geworden als hun mannelijke soortgenoten. Claudia de Breij is niet leuk. Claudia de Breij is bovenal onwetend en ongepast moralistisch.

Share |