U bent hier: Home / Ab Gietelink blaast Rob Elens op

Ab Gietelink blaast Rob Elens op

by J.L. de Kreek — last modified 02-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Acteur Ab Gietelink van Café Werltzmertz heeft besloten huisarts Rob Elens op te blazen omdat de video’s met zijn interview over hydroxychloroquine die meer dan 100.000 keer zijn bekeken van YouTube zijn verwijderd. Ab Gietelink heeft ergens in Duitsland een bericht in een krant gevonden dat een hof had besloten dat bepaalde politieke uitspraken van een professor op een politiek YouTube kanaal niet in strijd zijn met de richtlijnen van YouTube en vindt dat dit ook in zijn geval van toepassing is. De brief van de advocaat die namens actiegroep Viruswaanzin en Ab Gietelink en Weltschmerz onze Rob Elens zal slopen staat op de site van Viruswaanzin.

Ab Gietelink en zijn advocaat zijn geadviseerd van hun waanideeën af te stappen en gewoon aangifte te doen zoals elke Nederlander dat verplicht is te doen bij misdrijven tegen het leven gericht. De Coronamaatregelen zijn een vorm van genocide gepleegd door de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. De Coronamaatregelen zijn de voortgezette Jodenvervolging. De Jodenvervolging is al bezig sinds 1895 en wordt sinds het begin aangevoerd door de groep die de Coronamaatregelen bewerkstelligt. Ze moeten de Joden hebben. De massa’s Joden die nu emigreren naar Israël wegens Corona worden daarnaar opgedreven door de terreurbeweging die ze ook naar de gaskamer gevoerd heeft. Deze terreurbeweging is ook verantwoordelijk voor aanslagen in Afghanistan op de Nederlandse krijgsmacht.

De Coronamaatregelen zijn onderdeel van een uitgebreide overval op Nederland, de wereld en Europa waarvan op hét Goede Nieuws™ op goedeniuws.nl al jaren de ins en outs worden verteld. Exact is te bepalen wie wanneer precies in 1895 de treinen heeft besteld en wie schuldig zich in die tijd doelbewust schuldig maakt aan het starten van de Jodenvervolging en voorbereiden van de Holocaust. De misdadigers die bij en tijdens de Neurenberg-processen zijn vervolgd en veroordeeld waren slechts het lagere kader. De grote bazen die Adolf Hitler hebben besteld en betaald zijn altijd buiten beeld gebleven. De objectieve bewijzen zijn een jaar of tien geleden ontdekt. Omdat één en ander geobjectiveerd dreigde te worden door de Rechtspraak is bewuste terreurbeweging gaan bedreigen met afschrikwekkende consequenties en organisaties die daarop toezien indien bovenstaande wordt bevestigd door magistraten.

Het staat zeer duidelijk in de brief van de advocaat van Ab Gietelink aan YouTube dat YouTube de video heeft verwijderd in verband met het door YouTube gehanteerde beleid tegen misleidende medische informatie over Covid-19. In dit beleid staat omschreven dat YouTube geen content toelaat die misleidende medische informatie verspreidt die in strijd is met de medische Covid-19-informatie van de WHO of lokale gezondheidsinstanties. Dit beleid van YouTube is niet aan de orde in de Duitse zaak. Het is onweerlegbaar dat de instanties van mening zijn dat Rob Elens medische desinformatie verspreidt over Covid-19. Daarover zal de rechter geen discussie aangaan.

De zaak in Duitsland waarop Ad Gietelink en actiegroep Viruswaanzin zich beroepen gaat over Stefan Homburg die politieke uitspraken doet op een politiek YouTube-kanaal. Stefan Homburg verspreidt geen medische informatie. De rechter oordeelt dat Stefan Homburg niks heeft gedaan wat tegen de regels is van YouTube. Die zaak van Stefan Homburg gaat ook helemaal niet over vrijheid van meningsuiting. Die zaak gaat er over of Stefan Homburg wel of niet de regels van YouTube heeft geschonden. Stefan Homburg zet niet aan tot geweld, hij verspreidt geen haat etc. Dus niet in strijd met de YouTube richtlijnen. Dus hij had niet offline gehaald mogen worden door YouTube.

De strijd van Ab Gietelink en Viruswaanzin en Werltzmertz tegen YouTube zogenaamd voor vrije meningsuiting gaat over de vraag of de video van Ab Gietelink en Rob Elens over HCQ in strijd is met de richtlijn van YouTube in verband met medische desinformatie. Omdat heel de wereld ermee bekend is dat autoriteiten stellen en beweren dat Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl een kwakzalver is bestaat het grote risico dat de rechter in de zaak van Ab Gietelink tegen YouToube zal beslissen dat YouTube de video mag verwijderen omdat vaststaat dat Rob Elens medische desinformatie verspreidt. Ab Gietelink en zijn advocaat zijn benaderd om de zaak in het algemeen belang neer te leggen en aangifte te doen. Ab Gietelink beweert persoonlijk de rechter in Duitsland te hebben gesproken. En denkt daarom dat de Rechtbank in Kort Geding hetzelfde oordeel heeft als hij die met zijn video’s van de planeet geband dient te worden wanneer de zaak tegen YouTube met steun van Viruswaanzin en Café Werltzmertz wordt doorzet en verloren.

Share |

Permalinks