U bent hier: Home / Adolf Hitler uitvoerende macht Zionisten

Adolf Hitler uitvoerende macht Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 21-12-2019 03:00
Opgeslagen onder:

De objectieve bronnen die bewijzen dat Adolf Hitler de uitvoerende macht was van vereniging Erez Israël zijn de authentieke protocollen van de algemene vergadering van deze te Basel 1897 door journalist Herzl opgerichte statelijk acterende organisatie die ook de Zionistische Congressen worden genoemd. In de verhandelingen van het 19e Zionistische Congres te Luzern van 20 augustus tot 6 september 1935 staat op pagina 291: “Man hört oft bei uns, daß unter der gegenwärtigen Exekutive eine große Einwanderung erreicht wurde. Hier sagt man: „Unter dieser Exekutive“. In den Geschichtsbüchern wird es freilich anders stehen. Da wird es heißen: „Unter der Herrschaft Adolf Hitlers“

Aan het congres deelnemende Zionisten moeten blijkens de protocollen hierom zelfs lachten. De deelnemers aan het 19e Zionistische Congres te Luzern hebben officieel vastgesteld bij en tijdens hun algemene vergadering dat de Zionisten vaak horen dat grote immigratie is bereikt onder de huidige uitvoerende macht en dat de Zionisten onder elkaar zeggen “onder deze uitvoerende” en dat in de geschiedenisboeken zal staan “onder het bewind van Adolf Hitler”. Adolf Hitler was vanuit de Duitse staatsinrichting gezien niet voornamelijk belast met de uitvoering van wetten. Adolf Hitler was de wetgevende macht in Duitsland en bezet gebied. Hij was uitvoerende macht vanuit Zionistisch perspectief. 

De officiële protocollen van het 19e Zionistische Congres te Luzern van 20 augustus tot 6 september 1935 tonen aan op pagina 233 dat gedelegeerden sympathiseren met Adolf Hitler en de fascisten: “Unsere edlen, feinfühligen Herren von der Linken, denen es unangenehm war, diesen Kongreß in einem benachbarten Staat abzuhalten, wie der oder jener mit Faschistengruß grüßt, dieselben Herren antichambrieren in den Vorzimmem Hitlerscher Institute und betreiben mit Hitlerwaren Handel”.

In de De officiële protocollen van het 18e Zionistische Congres te Praag van 21 augustus tot 4 september 1933 staat pagina 327 de volgende opvallende zin: “Nationalsozialismus ist keine neue Sache, nur jüdischer Nationalsozialismus — das ist neu”. De samenwerking tussen Zionisten en Hitler blijkt uit de volgende passage uit de officiële protocollen van De officiële protocollen van het 19e Zionistische Congres te Luzern van 20 augustus tot 6 september 1935 waarin op pagina 233 staat: “Unsere edlen, feinfühligen Herren von der Linken, denen es unangenehm war, diesen Kongreß in einem benachbarten Staat abzuhalten, wie der oder jener mit Faschistengruß grüßt, dieselben Herren antichambrieren in den Vorzimmem Hitlerscher Institute und betreiben mit Hitlerwaren Handel”.

Het is algemeen bekend onder Joden dat de Zionisten de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust met het doel Groter Israël te stichten in het Midden Oosten. Het beleid van Adolf Hitler was gebaseerd op de wil van de Zionisten om de Joden onvrijwillig uit Oost en West Europa te verdrijven, Palestina in bezit te nemen en Groter Israël te stichten. Daarom al die actuele gewapende conflicten in het Midden Oosten. Daarom de aanslagen op de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Daarom waarschijnlijk ook de aanslag op de MH17. En daarom aanslagen op Joodse doelen. Daarom het herhaald terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van onderdelen van de Staat door Zionisten en journalisten. Daarom de voortbouwende antisemitisch gemotiveerde strijd van journalisten en hun media tegen de waarheid.

Share |

Permalinks