U bent hier: Home / Advocaat voor Micha Kat

Advocaat voor Micha Kat

by J.L. de Kreek — last modified 10-12-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Volgens de podcasts van journalist Micha Kat op de website van het Rob Scholte Museum zoekt Micha Kat een advocaat. Journalist Micha Kat zit al meer dan 100 dagen in de cel in Ierland wachtend op zijn overlevering aan Nederland omdat hij hangende de kwestie geen of onvoldoende gehoor gaf aan het bevel van de Ierse rechter zich niet meer uit te laten in de sociale media. Omdat journalist Micha Kat niet kan zwijgen zijn de Nederlandse en Ierse autoriteiten opgehitst tegen Micha Kat en is hij in de cel beland.

Nu is er iets met journalist Micha Kat waarover hij zwijgt. Er zijn pogingen ondernomen journalist Micha Kat en de Red Pil Journal te helpen. Hem en ook Wouter Raatgever zijn voorgehouden dat ze het best aangifte kunnen doen tegen RIVM directeur Jaap van D. cum suis in verband met massamoord en terrorisme door Coronamaatregelen. Journalist Micha Kat gaat ervan uit dat wanneer de Red Pil Journal het Bodengraven-complot heeft ontmaskerd ook de misdrijven van Jaap van D. in verband met Corona aan het licht komen. Het omgekeerde is veel eerder waar.

Iedereen die advocaat wil zijn voor Micha Kat kan de aangifte downloaden van de website aangiftecovid19.nl en invullen en opsturen naar het Openbaar Ministerie. Daarmee wordt bijgedragen aan de bewijsvoering van journalist Micha Kat in verband met de grote kliek zware criminelen in het Nederlands openbaar bestuur. Bij complotdenkers als Micha Kat en Wouter Raatgever en Wim Dankbaar en recent Huig Plug is het patroon dat ze in de kern gelijk hebben of mogelijk gelijk hebben en kiezen voor de verkeerde werkwijze om het te krijgen.
><br>Ontmaskeren en criminaliseren van personen omdat zij zich misdadig gedragen en bijvoorbeeld kinderen misbruiken gaat op een hele andere manier dan die van de Red Pil Journal of Huig Plug. Huig Plug maakt er helemaal een potje van. Huig Plug verbrandt kapitalen aan vliegtuigjes om de hashtag #freehuigplug trending te maken terwijl hij helemaal niet in de cel had hoeven zitten als hij geen poging had gedaan de grappenmaker uit te hangen. Sommige dingen van Huig Plug zijn best leuk. De rest is zonder kwaliteit.
><br>Zowel Huig Plug als Micha Kat als Wouter Raatgever als Joost Knevel zijn ermee geholpen als hun volgers even aangifte doen naar het voorbeeld van de website aangiftecovid19.nl. Dan wordt er serieus en onderbouwd met argumenten aangifte gedaan tegen de personen die de bewindslieden en Kamerleden bedriegen met terroristisch oogmerk om de moorddadige Coronamaatregelen te nemen. Deze misdaden worden ook in Ierland gepleegd waar journalist Micha Kat gevangen zit wachtend op zijn overlevering aan Nederland om hem zijn DNA te laten afnemen en zes maanden cel te laten uitzitten voor opgeblazen feiten door aangevers die feitelijk uit zuiver antisemitisme aangifte hebben gedaan tegen journalist Micha Kat.

Share |

Permalinks