U bent hier: Home / Advocatuur voor blondjes

Advocatuur voor blondjes

by J.L. de Kreek — last modified 17-02-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Advocaat Bart Maes en zijn pool van opportunistische blondjes heeft zoals voorspeld, ook het hoger beroep tegen het Coronatoegangsbewijs verloren. Aan het begin van de crisis heeft Bart Maes de dames Raisa Blommestijn en Eva Vlaardingerbroek aan zijn juristenteam toegevoegd. Vanzelfsprekend. Dat heeft een aanzuigende werking op het publiek wat Thierry Baudet stemt. Raisa Blommestijn en Eva Vlaardingerbroek zijn politieke opportunisten. Het team van Bart Maes verpest het voor iedereen. Net als Viruswaarheid dat doet. Het CTB is een vorm van terrorisme. De Coronamaatregelen zijn massamoord. Terrorisme en massamoord worden niet bestreden via de rechter civiel in kort geding.

Bart Maes, Raisa Blommestijn en Eva Vlaardingerbroek zijn erover geinformeerd dat zij het juridische spel tegen de Coronamaatregelen dienen te openen met het doen van strafrechtelijk aangifte. Dat gaat vooraf aan elke andere juridische actie. Het procederen in kort geding civiel is niet verstandig omdat bij de voorzieningenrechter een afwijzing te verwachten is want de rechter in kort geding doet geen uitgebreid feitenonderzoek en accepteert in het algemeen de deskundigheid van de Overheid. Het is ten enenmale onverstandig te doen wat Viruswaarheid, advocaat Bart Maes en de dames Raisa Blommestijn en Eva Vlaardingerbroek doen tegen de Coronamaatregelen.

Al die verloren rechtszaken bestendigen de Coronamaatregelen. Daardoor wordt voltooiing van juridische maatregelen die wel nuttig zijn bemoeilijkt. Al die verloren rechtszaken van Viruswaarheid en van Bart Maes en Raisa Blommestijn en Eva Vlaardingerbroek maken het moeilijker de misdaden van de adviseurs van het kabinet en parlement te bewijzen en af te straffen bij de strafrechter. De reden waarom Bart Maes en Raisa Blommestijn en Eva Vlaardingerbroek optreden als volleerde amateurs in het recht is omdat zij politieke opportunisten zijn en het politieke doel van de partij van Thierry Baudet dienen. De hele oppositie tegen de Coronamaatregelen, zowel bij de wappies als bij Viruswaarheid als in de advocatuur met Bart Maes is allemaal geworteld in de beweging van Thierry Baudet.

Nu is Thierry Baudet misschien wel een van de vuigste matennaaiers op het westelijk halfrond met zijn modieuze gedoe. Thierry Baudet is volger van de man die de grote initiator is van de Holocaust en de Coronacrisis. Deze man wordt door Baudet als held bewonderd. Thierry Baudet is gecontroleerde oppositie van de beweging die zit achter 'the Great Reset'. En haat Joden tot op het bot. Net als Geert Wilders. Net als Adolf Eichmann. Advocaat Bart Maes vraagt zich op Twitter af of er voor hem nog wel ruimte is in de advocatuur. Het is misschien gewoon verstandig als Bart Maes zich uitschrijft als advocaat. Al eerder zijn voorbereidingen getroffen voor tuchtklachten en mogelijk zelfs aangiftes tegen de advocaten die Viruswaarheid faciliteren. De idee te bewerkstelligen dat Bart Maes zich voor de tuchtrechter moet verantwoorden voor zijn amateurisme in de advocatuur is zeer aanlokkelijk, aldus de doorgaans goed ingewijde kringen.

Share |

Permalinks