U bent hier: Home / AIDS van Humberto Tan

AIDS van Humberto Tan

by J.L. de Kreek — last modified 19-10-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Thierry Baudet is een homofobe antisemiet die de grote initiator van de Holocaust als held bewondert. En van de mening van Humberto Tan krijgt men AIDS. Soms mag niet worden gezwegen. Humberto Tan is een naprater die nog nooit onderzoek heeft gedaan naar Hiv en AIDS en daarvan helemaal niks weet. Ook wat betreft Corona is Humberto Tan gewoon onnozel. Née, het is kwaadaardigheid. Humberto Tan is journalist. Sportjournalist. In het algemeen zijn journalisten verspreiders van valse feiten, desinformatie en nepnieuws. Humberto Tan maakt daarop geen uitzondering. Niemand wordt ziek van HIV. AIDS krijgt men door de behandeling tegen HIV. Dat staat sinds 1984 zwart op wit bewezen in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Science.

Zowel AIDS als Corona zijn 'designers-diseases'. De ziekten worden veroorzaakt door de behandeling van de verondersteld onderliggende virussen. Sinds 1984 zijn dertig miljoen Hiv/AIDS patiënten vermoord middels medicatie. Ook Freddie Mercury is vermoord door de medicijnen tegen HIV. Bovendien zijn de Coronadoden van afgelopen anderhalf jaar vermoord door de behandeling. Twee Giga massamoorden en er is geen enkele journalist die enige bereidheid toont de feiten te respecteren. Het hele corps aan journalisten faciliteert de massamoordenaars. Jaar in jaar uit. Er bestaat een correlatie en geen causaal-verband tussen Hiv en AIDS. Iedereen kan meerdere keren Hiv krijgen en er vanaf komen door gezond te leven.

AIDS is een verkrijgingssyndroom. Het wordt verkregen door de behandeling tegen HIV. Het kenmerk van syndromen is dat er niet een enkele oorzaak bestaat. Hiv is niet de directe oorzaak van AIDS. Nooit. Hiv wordt misbruikt om mensen afhankelijk te maken van medicatie die zij niet nodig hebben en waarbij zij kans hebben te overlijden. Mensen die in verband met Corona naar het ziekenhuis op de IC belanden en sterven zijn daar vermoord. Het ministerie van CDA minister Hugo de Jonge legt artsen die moorden dwingend op bij gebreken waarvan zij hoge boetes moeten betalen en zelfs hun licentie verliezen kunnen om geneeskunde te bedrijven. Het ministerie van Hugo de Jonge pleegt de moorden die passen bij de waan van Humberto Tan dat men AIDS krijgt van Hiv.

De feiten staan bewezen in Science mei 1984. Het bewijs is verzameld door de gerenommeerde wetenschapper Robert Gall. Zijn meetgegevens tonen aan dat hij bij minder dan de helft van de door hem onderzochte AIDS gevallen Hiv heeft gevonden. Louter weldenkend gedacht kan elke kluns met middelbare school achter de kiezen begrijpen dat wanneer zich iets bij minderheid van de ziekte gevallen voordat dat er dan geen sprake van is dat dit iets de causale oorzaak is van de ziekte. Wetenschap gaat verder dan optellen en aftrekken op middelbare school niveau. Wetenschappelijk moet een virus voldoen aan Koch’s Postulaten. Dat is de Grondwet van de Virologie. Wordt standaard toegepast bij virussen. In de kern is dat het eenvoudige optel en aftrek sommetje. Behalve bij AIDS en bij Covid19. Daar worden Koch's Postulaten niet nageleefd en bedenkt me de PCR-test waarvan de techniek reeds bewijst dat het ongeschikt is voor het gestelde doel. Kochs Postulaten naleven bij Hiv en Sars-cov-19 kan niet want a) Robert Gallo bewijst reeds dat HIV niet de oorzaak is van AIDS en b) er bestaat geen bewijs van het bestaan van het virus Sars-cov-2.

Om aan Koch's Postulaten te voldoen moet een virus zijn geïsoleerd. Op een schaaltje moet een populatie van louter het virus te zien zijn zonder enige vervuiling. Een microscopische foto van een verzameling van dezelfde deeltjes kan als bewijs dienen. Deze foto mag niet zijn gemaakt van een kweek. Een virus kweken kan altijd. Het virus isoleren van een ziektegeval en vervolgens onderwerpen aan onderzoek om te bewijzen dat er causaal verband bestaat tussen het geïsoleerde virus en de ziekte is heel wat anders dan een virus kweken. Sars-cov-2 is niet geïsoleerd waardoor het bewijs dat dit virus bestaat niet is geleverd. Bovendien is er geen bewijs van causaal verband tussen Covid19 en Sars-cov-2. Bovendien wordt iedereen moedwillig afgehouden van toegang tot de medicijnen die het virus snel, veilig, goed en goedkoop bestrijden. De verdere wetenschapsjournalistiek tekst en uitleg over het AIDS- en Coronabedrog staat hier en hier. Op aangiftecovid19.nl staan de rechtsgevolgen genoteerd voor zij die het na vandaag nog niet begrijpen.

Share |

Permalinks