U bent hier: Home / Amerika betaalde Hitler

Amerika betaalde Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 02-12-2022 02:00
Opgeslagen onder:

Geopolitiek gezien zijn meeste mensen stekeblind. Omdat de Mainstream journalistiek en media vergeven is van nepnieuws en desinformatie. Het plan wat is uitgevoerd door Adolf Hitler is betaald door Amerikanen. En voorbereid vanuit de Verenigde Staten van Amerika. En in heel het Westen ondersteund door journalistiek en media. De concrete voorbereidingshandelingen zijn gepleegd door journalisten.

Het geld voor Adolf Hitler komt uit de VS. Met een speciale koerier via Rotterdam gebracht naar het bureau van de Führer en persoonlijk afgegeven. De oorlog van Hitler is gesponsord door Rockefeller en het wereldhuis van de familie Rothschild and friend. De oorlog van Hitler dient het duizendjarig koninkrijk wat ‘the doge’ is aan het stichten. The Doge is de leider van het syndicaat van industriëlen die wordt gezien als de eerste prins van de beweging van de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann.

Meeste mensen zijn in het onderwijs misleid over wie er achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zitten en welk doel zij dienen. Adolf Hitler en Adolf Eichmann kwamen eerst ten tonelen toen journalisten met Zionistische ambities de uitgebreide voorbereidingen hadden getroffen. Hun wandelgangen hebben zij zelf gedetailleerd opgeschreven en openbaar gemaakt. De grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn de helden van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann.

Tegenwoordig staan de authentieke documenten gedigitaliseerd op internet, te vinden op de website holocaustles.nl. Onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder het OM valt worden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om de inhoud van de op die site te vinden authentieke documenten niet vast te stellen. Er mag geen onderzoek naar worden gedaan. Niemand mag het er over hebben. Terwijl de vaderlandse journalistiek bekend is met die documenten want daarvoor is mede in het strafproces tegen Geert Wilders de nodige moeite gedaan. De Verenigde Staten van Amerika en bondgenoten voeren een strijd tegen het belang van West Europa en de rest van de wereld. Dat gaat helemaal terug tot Adolf Hitler.

Share |

Permalinks