U bent hier: Home / Anne Frank wéér verraden

Anne Frank wéér verraden

by J.L. de Kreek — last modified 19-02-2022 03:00

Het coldcaseteam dat onderzoek deed naar het verhaal dat notaris Arnold van den Bergh, lid van de Joodse Raad, hoogstwaarschijnlijk degene is geweest die de familie Frank heeft verraden heeft nooit de feiten onder ogen gehad die objectief bewijzen dat in het algemeen de Zionisten achter de Holocaust zitten. Of het nu Van den Berg persoonlijk is die Anne Frank heeft verraden doet er niet toe. De Joodse Raad bestond uit Zionisten. Het wordt door de Zionisten moeilijk gemaakt debat te voeren over de schuld van de Zionisten aan de Holocaust. De Zionisten dreigen en terroriseren iedereen die de feiten vaststelt.

De Joden zijn door de Zionisten vergast. De idee van de Holocaust op de Joden komt bij de Zionisten vandaan. De Zionisten hebben de Endlösung bedacht. De Zionisten zijn de initiële Bruinhemden. De Zionisten hebben de locatie voor het kamp Auschwitz bepaald. De Zionisten hebben met hun eigen handen de Joden vermoord. Na de oorlog deden deze Zionisten alsof zij Joodse kampslachtoffers waren en verlieten zij gezond het kamp. Zionisten zijn een beweging van antisemieten die de Joodse identiteit stelen en Holocaust plegen op de Joden als middel tot vestiging van oppermacht en uitroeiing van het gehele Joodse volk.

De Holocaust van 1940-1945 is lang de enige Holocaust niet die de Zionisten bewerkstelligen. De Zionisten hebben nog een Holocaust geagendeerd staan in hun agenda voor oppermacht. Deze Holocaust zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Dat nu met de spanningen juist Israël alle Joden uit Oekraïne wil opnemen is dus een beetje zuur. Israël is de gevaarlijkste plaats voor Joden om te zijn. Daar zal de volgende Holocaust plaatsvinden die de Zionisten zullen plegen om Groter Israël het koninkrijk te laten zijn van de Eerste Prins (the Doge) van de beweging van de held van Geert Wlders en Thierry Baudet. Dit was ook de held van Adolf Eichmann. De Zionisten hebben niet alleen Anne Frank verraden. De Zionisten zijn vrienden en bondgenoten van de Nazi’s. Toen en nu.

Share |

Permalinks