U bent hier: Home / Anti-Revolutionairen besturen Frankrijk

Anti-Revolutionairen besturen Frankrijk

by J.L. de Kreek — last modified 14-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Door de liederlijke censuur in de sociale media en de Mainstream media zien en begrijpen te weinig Fransen dat zij worden bestuurd door anti-revolutionairen. Specifiek is dat te zien aan de oud-werkgever van Emmanuel Macron. De familie Rothschild. De familie Rothschild en Rockefeller en de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders werken al sinds 1895 symbiotisch samen om de mensheid te onderwerpen aan het gezag van “the Doge” van bewuste terreurbeweging wat een Rothschild is die zal worden gekroond te Palestina als Eerste Prins der Joden nadat de volgende Holocaust die as we speak actief wordt voorbereid door onder andere de Telegraaf is voltrokken zoals geprofiteerd in Ezechiël.

Zo’n jaar of tien geleden zijn de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme boven tafel gekomen. Deze authentieke documenten bewijzen objectief dat de helden van Geert Wilders symbiotisch samenwerkend met de familie Rothschild en de antisemieten doelbewust WOII en de Holocaust hebben bewerkstelligd om in strijd met de eeuwen oude Joodse traditie Palestina te koloniseren zogenaamd voor de Joden. De familie Rothschild en vrienden voelen zich tekort gedaan door de Franse Revolutie. En journalist Theodor Herzl heeft te Basel 1897 de organisatie opgericht om de bezittingen en schatten van de familie te beschermen waaronder tevens begrepen het recht op slavernij.

Slavendrijvers zijn geen racisten. Blanke West Europese Joden zijn de laatste slaven van het wereldhuis van de familie Rothschild. Ver nadat de slavernij was afgeschaft. De burgers worden gemuilkorfd. Op internet. In de media. En met mondkapjes. Daarmee wordt elk verzet tegen de Coronamaatregelen monddood gemaakt. Vooral de veel gebruikte zwarte mondkapjes associëren met de Muzzle. Hele ondernemingen worden ten gronde gericht. Er ontstaat een totalitaire door het RIVM en Bill Gates en de familie Rockefeller geleid wereldbestuur middels Coronamaatregelen die bewijze van Blitzkrieg overal zijn doorgevoerd. Zonder enige noodzaak. Het virus Sars-cov-19 is op zichzelf niks om zorgen over te hebben. 

Bovendien bestaan er gewoon medicijnen die snel, veilig en goedkoop de pandemie van het virus bestrijden. Mensen mogen niet genezen van de Covidklachten. In de ziekenhuizen krijgen ze medicijnen waardoor ze juist de trombose krijgen waaraan ze sterven zogenaamd door Sars-cov-19. Dit hele bedrog is onderdeel van de agenda voor oppermacht van de terreurbeweging die de grote initiator is van Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Alles wat deze terreurbeweging doet is een voorbereiding op de volgende Holocaust die deze terreurbeweging al in 1895 heeft geagendeerd. En die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. De Coronamaatregelen zijn om de volgende golf Joden op te drijven naar het wereld getto omdat men het daar allemaal zo goed zou hebben begrepen. Was Israel echt bezorgd geweest om de Joden dan had het Hcq in de eestelijnszorg beschikbaar gesteld zodat alle Joden gewoon thuis in de Diaspora kunnen blijven.

Het doel is revisie of reconstructie van de tijd van voor de Franse Revolutie. 'Terug naar vroeger' zoals de antirevolutionaire Marcon het gevat formuleert met het moto voor de restauratie van de Notre Dam. Dit terug naar vroeger is de grote verandering waaraan de Oude Wereld Orde werkt onder de noemer the Great Reconstruction en the Great Revision. Dit houdt in herstel van de staat van macht en vermogen van de despoten van vroeger voor de Franse Revolutie 231 jaar geleden. En opheffing van democratie en mensenrechten. Voorts betekent dit dat burgers gehouden gaan worden als slaven in zones. Landen van Europa worden afgesloten gebieden waar burgers naar soort of nationaliteit zijn ingedeeld. Alles keurig in vakjes en makkelijk te managen voor de gettomanagers. Meeste mensen denken hierbij aan de Nieuwe Wereldorde terwijl het allemaal ouwe antirevolutionaire koek is.

Share |

Permalinks