U bent hier: Home / Anti-Rrevolutionairen leiden Frankrijk

Anti-Rrevolutionairen leiden Frankrijk

by J.L. de Kreek — last modified 14-07-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Ce n'est pas une surprise dat juist de Franse president Emmanuel Macron pal voor Quatorze Juillet verscherpte controles instelt, de vrijheden der Fransen aan banden legt, en ze bedreigt met verplichte vaccinatie behalve voor politie en leger. Op het curriculum vitae van deze anti-revolutionair staan zijn werkzaamheden genoteerd voor vertegenwoordigers van het syndicaat van industriëlen wat samenwerkend met journalisten en hun media achter de Holocaust en de Coroacrisis zit.

In 2008 ging Emmanuel Macron bij de Inspectie van Financiën in disponibiliteit (hij zou pas in 2016 formeel ontslag nemen als ambtenaar), om te gaan werken voor de Franse zakenbank Rothschild & Cie. Na een paar jaar werd hij vennoot en vervolgens medezaakvoerder van de bank. Hij adviseerde bij belangrijke zakentransacties. In 2012 leidde hij de overname van een filiaal van Pfizer door Nestlé voor een recordbedrag van 9 miljard euro. Door zijn werk bij Rothschild verdiende Emmanuel Macron meer dan 2 miljoen euro bruto aan commissieloon.

Waarmee de Fransozen onbekend zijn is het eenvoudige feit dat het Rothschildsches Syndikat samenwerkend met journalisten en hun media achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zit om de Franse Revolutie om te wentelen. De partners van het Rothschildsches Syndikat zijn de oprichters van de statelijk acterende beweging die niet is aangesloten bij de Geneefse conventies en strijdt voor oppermacht van het Rothschildsches Syndikat en uitroeiing van het gehele Joodse volk. Deze beweging zit achter de Coronacrisis. Emmanuel Macron is belanghebbende door zijn werk voor Rothschild & Cie.

Wat niemand wordt verteld bij en tijdens geschiedenis op school is dat journalisten de oprichters zijn van de beweging die Hitler en de gaskamers heeft bewerkstelligd. Met het doel het Rothschildsches Syndikat oppermachtig te maken. Het Rothschildsches Syndikat waarvoor Emmanuel Macron heeft gewerkt is de grote UBO van de Holocaust! Het veranderingsproces van democratie naar de door  het Rothschildsches Syndikat aangevoerde aristocratie wordt de the Great Reconstruction of the Great Revision genoemd.

Dit proces van verandering is gespiegeld aan Bijbelse Eindtijd profetieën en Ezechiël. Daarbij heeft de beweging door menselijk toedoen in Auschwitz Ezechiël 37 vervuld. De rest van de grote verandering gaat gepaard met terrorisme en  misdaad anderszins zoals misdrijven tegen het gehele joodse volk en de Coronacrisis. Dat juist het Rothschildsches Syndikat en journalisten achter de Holocaust zitten wordt objectief bewezen door de authentieke documenten die zij hebben nagelaten sinds 1895:  www.holocaustles.nl/bron.

Share |