U bent hier: Home / Antisemitische uitlatingen Thierry Baudet

Antisemitische uitlatingen Thierry Baudet

by J.L. de Kreek — last modified 30-04-2020 03:00

Volgens het AD doet Forum voor Democratie onderzoek naar antisemitische uitlatingen van de jongerenorganisatie van de partij. Misschien een idee om eerst de antisemitische uitlatingen van de leider van de JfvD, Thierry Baudet, te onderzoeken. Gewoon in the open op Twitter alsof Thierry Baudet daarmee niet de Joden ongelofelijk schoffeert feliciteert hij de zogenaamd Joodse Staat Israël met de 72ste Onafhankelijkheidsdag. Thierry Baudet is historicus. Hij kan en moet weten dat Israël is bedoeld als wereldgetto gesticht door antisemieten. Israël is de naam van de Joden. Deze naam is gestolen door de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders om te misbruiken voor een zogenaamd onafhankelijke Joodse Staat.

De Joden lijden onder de identiteitsdiefstal door antisemieten die zich hebben georganiseerd in de vereniging die verantwoordelijk is voor Hitler, de gaskamers en het uitroepen van de onafhankelijkheid van Israël 1948. Israël is gesticht door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897 waarbij de aanwezige leden van Verein Erez Israël de Joden ritueel verachtte als bedelaars en de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden. Thierry Baudet feliciteert de organisatie die verantwoordelijk is voor de Holocaust met het 72ste jaar onafhankelijkheid.

De authentieke historische documenten die het bovenstaand objectief bewijzen circuleren reeds 122 gecontroleerd onder journalisten en experts als historici, psychiaters, antropologen en hun media. Inmiddels een jaar of tien geleden zijn deze documenten ontdekt door personen met Joodse achtergrond waarvan familie Auschwitz niet heeft overleefd louter omdat het Joden waren. Sinds die tijd worden onderdelen van de Staat der Nederlanden bedreigd met terrorisme door de nog altijd actief optredende terreurbeweging van de helden van Geert Wilders om de waarheid van de inhoud van de website www.holocaustles.nl niet te objectiveren. Bovendien strekt het terrorisme gerelateerde bedrog van de organisatie die verantwoordelijk is voor de Jodenvervolging van 1940-1945 zich ook uit over het algemeen en bijzonder naoorlogs holocaust onderwijs in Nederland, de wereld en Europa.

Share |

Permalinks