U bent hier: Home / Antisemitisme humbug Peter Pannekoek

Antisemitisme humbug Peter Pannekoek

by J.L. de Kreek — last modified 07-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Wanneer rechters op vordering van Zionisten politicus Thierry Baudet verbieden vergelijkingen te trekken tussen de Coronamaatregelen en de Jodenvervolging, en tevens het antisemitisme van Peter Pannekoek bagatelliseren omdat hij satire gebruik als stijlfiguur om aan te geven hoe belachelijk de Holocaustvergelijkingen in coronatijd zijn, weten de Joden dat ze met een been in het kamp staan. De ziekte van Peter Pannekoek is dat hij de dag van vandaag ziet door de ogen van terroristen en georganiseerde misdaad. Peter Pannekoek kreeg tenslotte dagelijks de krant te lezen van de publieke omroepen voor zijn antisemitische haatshow met de jaarwisseling.

Peter Pannekoek is fout en staat aan de verkeerde kan van de geschiedenis. Als de ongevaccineerden de nieuwe Joden zijn dan is Peter Pannekoek de nieuwe NSBer die grappen maakt ten koste van de miljoenen mensen die zich grote zorgen maken omdat ze kunnen zien dat de mRNA-vaccins een wapen zijn voor massa destructie in handen van personen met een lange geschiedenis aan massamoord door medische behandelingen en wetenschapsbedrog. Dat Willem Engel niet spoort met zijn kansloze rechtszaken betekent niet dat de grote groep bezorgde burgers die hem volgt niet terecht vrees heeft voor de Coronamaatregelen. Had Peter Pannekoek internet gebruikt en verder gekeken dan het NOS-journaal en het NRC of de Telegraaf, dan had hij begrepen dat hij imponeert als een hardcore antisemiet met zijn misplaatste grappen en haatradio.

In het algemeen zijn de Nederlandse media antisemitisch. Niet is gezegd dat Peter Pannekoek hiervan weet heeft omdat iedereen door journalisten en hun media wordt bedrogen met terroristisch oogmerk in verband met de oorsprong van het hedendaags antisemitisme. Na de Franse Revolutie toen democratie en mensenrechten werden ingevoerd verdampte het antisemitisme in West Europa. Eind 19e eeuw was er bijna geen antisemitisme meer in West Europa. Zelfs in Duitsland niet. Wat er was aan antisemitisme kon worden verwaarloosd. Dankzij Rousseau en het contract sociaal en de Verlichting, raakte het Joodse volk in West Europa verlost van antisemitisme en de gettomuren.

Dit was niet wat journalisten voor ogen hadden met de Joden. In ogen van journalist Theodor Herzl die de oprichter is van de beweging der Zionisten zijn Joden verachtte bedelaars en dienen zij te worden Endlöst. Het is allemaal terug te lezen in de duizenden pagina’s tellende archieven der Zionisten die door de digitalisering toegankelijk zijn geworden voor het grote publiek. De Zionisten zijn een door journalisten opgerichte beweging van niet-Joden die statelijk acterend strijdt met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor de Eerste Prins van de beweging en on the fly het gehele Joodse volk uit te roeien. Peter Pannekoek is de Grappenmaker der Bruinhemden die op het podium van de publieke omroep zijn toehoorders vergast op zijn antisemitische spitsvondigheid. Wanneer Peter Pannekoek voor de grap alleen 'Auschwitz' zegt en daarna zijn duim opsteek, bedoelt hij Thumbs Up for Auschwitz.

Share |

Permalinks