U bent hier: Home / Antisemitisme onder complotdenkers

Antisemitisme onder complotdenkers

by J.L. de Kreek — last modified 15-02-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Zaplog.pro van de Complotdenker des Vaderlands is een site van en voor antisemieten die complotdenkend zogenaamd de waarheid en het complot van de Joden tegen de mensheid ontdekken. Via die site wordt zonder pardon Nationaal Socialistische propaganda verspreidt. De Zappies hebben de feiten niet op een rijtje. Joden zijn geen Zionisten. De Zionisten zitten achter het complot tegen de mensheid. Zionisten zijn een beweging van antisemieten opgericht te Basel 1897. Geleid, gemanaged, bestuurd en gesponsord door journalisten en hun media. De groep complotdenkers waaronder begrepen Willem Engerd weigert ook de strafrechtelijke aangifteplicht na te komen in verband met de coronamaatregelen, wil kunnen beschikken over wapens, en voert rechtszaak na rechtszaak om te verliezen.

Meest bizarre aan al die zogenaamde vrijheidsstrijders is dat ze als geiten lopen achter Thierry Baudet en Geert Wilders. Terwijl Thierry Baudet en Geert Wilders de man als held bewonderen die al in 1895 de basis heeft gelegd voor de crisis van vandaag. Complotdenkend kan het niet anders dan dat het antisemitisme onder complotdenkers bewijst dat deze groep deel uitmaakt van de beweging die middels coronamaatregelen en antisemitisme strijdt voor oppermacht. De antisemieten in het algemeen zijn de beste vrienden en de trouwste bondgenoten van de beweging die is opgericht 1897 door een bekende Oostenrijkse journalist en zit achter de Holocaust en de Coronacrisis van vandaag. De Nationaal Socialisten waren de partners van de Zionisten bij en tijdens de uitvoering van de Zionistische oplossing van het Jodenvraagstuk.

In het eigen Nederland is een complexe en overigens pijnlijke situatie aan de hand omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden al bijna tien jaar worden bedreigd met terroristisch oogmerk door de Zionisten om het voorgaande niet te objectiveren. De belangrijkste site voor complotdenkers is de website www.holocaustles.nl. Daarop staat exact wie wat en welk werk heeft verricht om de Holocaust te bewerkstelligen en wie precies zit achter de voortbouwende Jodenvervolging. Uit de documenten op deze site blijkt evident dat journalist Theodor Herzl zijn berichtgeving over de Dreyfus Affaire heeft gelogen ter voorbereiding op de door hem bedachte Endlösung en Holocaust. Het Holocaustonderwijs in Nederland, de wereld en Europa is door en door corrupt omdat het is geschreven door journalisten die deelnemen aan de beweging die erachter zit.

Neurenberg en andere processen tegen de Nazi’s hebben nooit de grote daders ontmaskerd. De grote UBO. Het syndicaat wat belang had en heeft bij de Holocaust voor zelfverrijking en vestiging van aristocratisch oppermacht. Van dag tot dag heeft journalist Theodor Herzl zijn voorbereidingen op de Holocaust opgeschreven. En met wie hij contact had. En waarover werd gesproken. Zelfs plaats en tijd van zijn idee van de Holocaust voor het wereldhuis van de held van Thierry Baudet heeft hij in zijn dagboeken genoteerd. Te Parijs juni 1895. Het staat gewoon in de dagboeken van de grote initiator van de Holocaust die in ieder geval bij de Telegraaf bekend zijn sinds 1922. De Coronacrisis is het voortgezette werk van de beweging die zit achter de Holocaust ter voorbereiding op de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de bergen van Israël

Nu klagen complotdenkers wat graag in de sociale media dat de democratie en rechtspraak kapot zijn en niet meer werken en dat de grondwet wordt geschonden. Alleen wat al die wappies allemaal vergeten te doen is gewoon hun eigen strafrechtelijke aangifteplicht nakomen. Het gewauwel  op zaplog over de crisis is ter voeding van de onderbuik van de bevolking en ter opwekking van antisemitische agressie, precies wat Klaus Schwab en zijn WEF-geiten beogen te bereiken voor de complete realisatie van de ideeën van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders. Dat juist Thierry Baudet gretig aftrek vindt onder complotdenkers bewijst dat complotdenkers feiten niet van fictie kunnen onderscheiden en diepliggende antisemitische overtuigingen bezitten.

Share |

Permalinks