U bent hier: Home / Antisemitisme schuld Zionisten

Antisemitisme schuld Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 14-12-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Zionisten klagen steen en been dat het antisemitisme toeneemt in Europa. Negen van de tien Joodse EU-burgers ervaren toename van antisemitisme. Dat dit precies de bedoeling is van de Zionisten wordt vakkundig doodgezwegen door de Zionisten en hun vrienden in de journalistiek en media. Meeste mensen wanen over Zionisme. Zionisme is de ideologie van de beweging van Herzl. De beweging van Herzl heeft het Bazeler program vastgesteld te Bazel 1897. Dit programma heeft de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden. En de Holocaust uitbesteed aan de beste antisemitische vrienden en trouwste antisemitische bondgenoten.

De geschiedenis van het antisemitisme in Europa wordt nooit waarheidsgetrouw onderwezen. Omdat Zionisten de publieke opinie bepalen. Joden die vertellen hoe het zit worden doelbewust de mond gesnoerd door Zionisten. Zionisten strijden op zeer laffe wijze tegen openbaring van de feiten en omstandigheden die bewijzen dat de Zionisten antisemitisme nodig hebben als smeerolie voor hun politiek maatschappelijke machinaties. De Zionisten strijden in ieder geval sinds 1895 actief tegen assimilatie van Joden in de Diaspora. Dit betekent dat Zionisten ook strijden tegen assimilatie van Joden in de Heilige Staat Palestina. Joden zien Palestina als Heilig. Met hoofdletters. Voor Joden bestaat er geen Joodse Natiestaat. Joods nationalisme bestaat niet. In het Jodendom. Heeft te maken met de Drie Eden. En het Verbond met Gd. 

Joden die assimileren zijn altijd beschermd. Na de Franse Revolutie toen vrijheid en democratie werd ingevoerd verdampte het antisemitisme in West Europa. Italië, Nederland, Engeland, Duitsland. Zelfs in Frankrijk werden gelijke rechten klinisch gehandhaafd. De Zionisten en hun vazallen in de journalistiek en media doen alsof de beruchte Dreyfuss affaire in Frankrijk het teken was van oplaaiend en virulent antisemitisme waartegen de Joden zich middels het Zionisme diende te beschermen. Grotere onzin dan dit is welhaast niet denkbaar. Het was de prominente journalist en leider van de beweging van Herzl die de casus opblies tot internationale proporties ter inleiding van de complete realisatie van zijn plan voor de Holocaust. Hij noemde dat toen nog “Großer vershonungsausklang”.

Het staat allemaal netjes geschreven en gedrukt op de website www.holocaustles.nl. Holocaust is een Joodse traditie uit de Bijbel die de Zionisten toepassen op de mensen van Het Schrift. De Zionisten en hun vrienden in de journalistiek willen niet dat iedereen deze feiten kent omdat dan algemeen bekend is dat de Telegraaf al sinds 1922 is betrokken bij de voortbouwende Holocaust. Voortbouwend omdat de Holocaust niet is geëindigd in 1945. De Holocaust is niet voorbij. Er staat nog een Holocaust op de agenda van de beweging van Herzl. Ter verkrijging van oppermacht over het zonnestelsel. De Holocaust is een meertrapsraket. Eerste Wereldoorlog. Tweede Wereldoorlog. En vandaag de dag waarin de tekens op weg naar Armageddon niet zijn te missen. Het hedendaags antisemitisme is de schuld van de Zionisten. En de vrienden van Jan Roos.

Share |

Permalinks