U bent hier: Home / Antizionisme kern Jodendom

Antizionisme kern Jodendom

by J.L. de Kreek — last modified 27-07-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Omdat tegenwoordig ook blondjes met blauwe ogen en Zionisten zich Joods noemen zijn hedendaagse Joden niet te herkennen aan hun neus of omvang van de schedel. Joden onderscheiden zich door hun uitgesproken antizionistische mening. Het verschil tussen Joden en Zionisten blijkt uit de inhoud. Joden zijn het niet eens met Zionisme. Zionisten strijden tegen assimilatie van Joden. Zionisten zijn antisemieten. Joden handhaven de Drie Eden. De Drie Eden zijn de basis van het Joods volksbestaan en bepalen al meer dan 2000 de Joodse cultuur.

 In West Europa in 1897 raakten de Joden verlost van het antisemitisme. Dit kwam door de Franse Revolutie en de invoering van democratie en de klinische handhaving van mensenrechten. Bepaalde families industriëlen zagen zichzelf daardoor in een hoek gedrukt. En beleefde de Franse Revolutie als verwoesting van vermeende erfelijke en verworven rechten. Zoals het recht op slavernij. En het recht om de Joden gedwongen in getto’s te huisvesten. De slavernij en het harde gettoleven van de Joden werd gehandhaafd door dezelfde groep personen. In de 19e eeuw was bijvoorbeeld de familie Cohen dominant in de slavernij.

Ten einde de schatkisten van deze families te redden bedacht journalist Theodor Herzl een uit gedokterd plan voor herstel in de oude staat van de wereldorde van vóór de Franse Revolutie. Dit wordt the Great Revision of the Great Reconstruction genoemd. Herstel van het gettoleven der Joden in het wereldgetto te Zion heeft de grote journalist Theodor Herzl in zijn publicaties vastgelegd als doel voor de tereur beweging die zijn naam draagt: de Beweging van Herzl. Meeste mensen kennen deelnemers van de Beweging van Herzl als Zionisten. Ook Adolf Eichmann en Geert Wilders en Boris Johnson nemen prominent deel aan de Beweging van Herzl.

De Telegraaf neemt in ieder geval sinds 1922 actief deel aan de Beweging van Herzl. Ondanks dat bijvoorbeeld journalist Saskia Belleman van de Telegraaf bij herhaling op de hoogte is gebracht van de brondocumenten die bewijzen dat de Telegraaf de ideeën voor de Holocaust al in 1922 in bezit had en het creatieve brein trakteerde op een positieve recensie is het gewelddadig zwijgen van Saskia Belleman over de diepgaande en voortbouwende betrokkenheid van de Telegraaf bij de Beweging van Herzl pijnlijk voelbaar. Joden zijn het niet eens met de Beweging van Herzl en worden bedreigd en het zwijgen opgelegd door tegenwoordige deelnemers aan de Beweging van Herzl.

Share |

Permalinks