U bent hier: Home / Arrestatie Willem Engel schuld Zaplog.pro

Arrestatie Willem Engel schuld Zaplog.pro

by J.L. de Kreek — last modified 17-03-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De arrestatie van Willem Engel is de schuld van Patrick Savalle van Zaplog.pro. Deze complotdenker heeft een grote bijdrage geleverd aan de arrestatie van de Viruswaarheid frontman door campagne te voeren tegen het initiatief voor optuigen van het Coronatribunaal, terwijl hij de relevantie ervan kan beoordelen. Het hele team rond Willem Engel inclusie Café Weltschmerz en Patrick Savalle van zaplog.pro is vanaf het begin van de crisis voorgehouden dat er strafrechtelijk aangifte gedaan moet worden tegen de medische wetenschappelijke specialisten waarop het Kabinet en Parlement mogen vertrouwen.

Patrick Savalle van Zaplog.pro wil niet meewerken aan het voorbereiden van het Coronatribunaal omdat het initiatief komt van een jurist en publicist met Joodse achtergrond die constateert dat authentieke documenten objectief bewijzen dat de held van Thierry Baudet de grote initiator is van de Endlösung en Holocaust. Dit valt niet goed bij Patrick Savalle en Willem Engel want zij zijn fan van Thierry Baudet.

Dat Willem Engel nu wordt vervolgd voor opruiing is omdat het Openbaar Ministerie door het getrol van mr. Jeroen Pols, Willen Engel, Mordechai Krispijn, Patrick Savalle en de zogenaamd alternatieve media niet op de hoogte is van het feit dat door de Coronamaatregelen massamoord en terrorisme worden gepleegd. Wordt het OM zich dit alsnog bewust dan kan het ook complotdenker Patrick Savalle van Zaplog.pro strafrechtelijk op het matje geroepen wegens misdrijven tegen de openbare orde.

Het punt met Willem Engel en complotwappie Patrick Savalle is dat ze ook gelijk hebben. De Coronamaatregelen zijn een vorm van terrorisme en massamoord. Ze hebben het er zelf de hele tijd over. Ze spreken zelfs van misdaden tegen de menselijkheid en genocide. Personen die bekend zijn met feiten die kwalificeren als terrorisme of moord zijn wettelijk verplicht daarvan aangifte te doen bij gebreken waarvan zij zich schuldig maken aan misdrijven tegen de openbare orde.

Complotdenker Patrick Savalle van zaplog.pro wil het strafrecht niet handhaven want hij gelooft niet in het systeem en wil niet spelen volgens de regels van het spel. Al die complotdenkers gaan nat omdat ze het systeem niet accepteren. Willem Engel beroept zich erop dat hij aangifte doet alleen Willen Engel weet ook dat hij aangifte doet tegen personen die a) geen schuld hebben aan de Coronacrisis en b) vrijwel immuun zijn voor strafvervolging van misdrijven gepleegd in hun rol van politiek ambtsdrager.

Het bedrog met terroristisch oogmerk en de massamoord door Coronamaatregelen worden gepleegd door de medische wetenschappelijke specialisten waarop bewindslieden en Kamerleden mogen vertrouwen. Dit zijn personen waarop artikel 119 van de Grondwet niet van toepassing is. Willen Engel weet dat bewindslieden en Kamerleden op deze personen mogen vertrouwen want dat zeggen de rechters keer op keer in de nutteloze rechtszaken die Willem Engel keer op keer aanspant tegen de Staat. 

Een en een bij elkaar optellend dient elke basisjurist en complotdenker te zien en begrijpen dat die medische wetenschappelijke specialisten de plegers zijn. En dat het Kabinet en Parlement zijn overvallen door niet politiek ambtelijke criminelen in het openbaar bestuur. Willen Engel en Patrick Savalle willen het niet zien omdat zij strijders zijn voor de Nieuwe Wereld Orde. Het tribunaal waarover Willem Engel het heeft vindt plaats nadat hij en zijn kameraden van zaplog.pro en de zogenaamd alternatieve media, het regiem hebben omgewenteld.

Share |

Permalinks