U bent hier: Home / Bekeerlingen verzieken Jodendom

Bekeerlingen verzieken Jodendom

by J.L. de Kreek — last modified 24-12-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Het Jodendom wordt verziekt door proselieten die zich hebben bekeerd tot het Zionisme wanend dat zij Joods zijn. Zionisme is de ideologie van de beweging van Herzl. Herzl was journalist die tussen 1895 en 1904 de instructies voor wereldmacht en Endlösung schreef in zijn dagboeken, artikelen, epistels en proza. Het Zionisme heeft niks gemeen met de diepliggende behoefte bij Joden om terug te keren naar Zion. Handhaving van de Drie Eden laat de reis naar Zion die elke Jood wil maken onverlet.

Eind 19e en begin 20e eeuw was er alleen bij de families die voorheen de slavenhandelaren waren de behoefte alle Joden te koloniseren in het wereld-getto te Palestina.

Bij Joden bestaat er nog altijd geen behoefte aan enige Joodse Natiestaat. Zionisten zijn geen vertegenwoordigers van Joden. Zionisten dringen zich op aan Joden als zogenaamde beschermers. Zionisten willen alle Joden aan zich onderwerpen. Zionisme is gedwongen bekering van alle Joden tot de ideologie van Theodor Herzl.

Geert Wilders ziet Theodor Herzl als zijn held. Dit is een veeg teken voor Joden want dit houdt in dat Geert Wilders één van de ‘enablers’ van de volgende Holocaust is. Theodor Herzl is het creatieve brein van de Holocaust. Hij heeft dit bedacht te Parijs op of omstreeks 8 juni 1895. In het plan voor Holocaust en wereldmacht van Theodor Herzl zit een volgende Holocaust besloten. Deze Holocaust zal plaatsvinden op de bergen van Israël. Het oogmerk van deze tweede Holocaust is het definitief vestigen van wereldmacht voor de familie industriëlen die tussen 1895 en 1904 innig samenwerkend met Herzl die de idee van de Holocaust van 1940-1945 heeft bedacht en deze voorbereidde.

Share |

Permalinks