U bent hier: Home / Braunhemden trainen DKDB

Braunhemden trainen DKDB

by J.L. de Kreek — last modified 09-04-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging van de Landelijke Eenheid van de Politie in Nederland wordt net als andere diensten van de Politie getraind en gecoacht door de Braunhemden van tegenwoordig. Hedendaagse Braunhemden zijn te herkennen aan hun mening. En aan wat ze niet vertellen. De eerste Braunhemden waren Zionisten. De SA heeft zich aan deze Braunhemden gespiegeld. Journalist en publicist Ze’ev Jabotinsky is de oprichter van de initiële Braunhemden die al in 1933 het kamp opsloegen op de locatie waar later Auschwitz verrees. De paramilitaire organisatie der Braunhemden is Betar genoemd. Betar is de meest racistische club in Israël.

Braunhemden onderwijzen ook Deep Democracy. Dit suggereert verdieping van de democratie. Dat is het niet. Deep Democracy is procesgeorienteerde psychologie. Dit is de vorm van psychologie die past bij mind control. Deep Democracy is bedacht door een natuurkundige die ermee pocht van de kwantummechanica en de analytische psychologie van de Zwitserse psychiater en psycholoog Carl Jung een nieuwe vorm van psychologie te hebben gemaakt waarmee hij problemen oplost. Feitelijk is Deep Democracy een methode voor acceptatie van terroristische veranderingen. Deze natuurkundige en zijn vrouw reizen de wereld rond en trainen antropologen en cultuur veranderaars in Deep Democracy. Het bijzondere aan Carl Jung is dat hij altijd nauw heeft samengewerkt en goed bevriend is geweest met de Braunhemden, zoals met psycholoog, psychoanalyticus en psychotherapeut Erich Neumann.

Naoorlogs doelbewust terrorisme gerelateerd bedrog is de oorzaak van het feit dat meeste mensen de geschiedenis niet kennen van de Braunhemden en de Jodenvervolging. De Jodenvervolging is geïnitieerd door journalist Ze’ev Jabotinsky, de oprichter van de Braunhemden, en zijn voorganger journalist Theodor Herzl. De door hen en hun organisatie openbaar gemaakte authentieke brondocumenten die dit objectief bewijzen staan op de website www.holocaustles.nl. Braunhemden strijden actief tegen openbaarmaking hiervan. En bedreigen en bedriegen onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd om de misdaden van de Braunhemden te ontkennen en de beweging der Braunhemden ongemoeid te laten. De Braunhemden zijn schuldig aan aanslagen in Afghanistan op Nederlandse en NATO militairen. De Kroon is voorkeursdoelwit. Braunhemden misbruiken kinderen. En zitten achter de Coronacrisis.

Share |