U bent hier: Home / Bucha aan de Noordzee

Bucha aan de Noordzee

by J.L. de Kreek — last modified 11-04-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De berichten van de Mainstream media over de recente massamoord in Bucha lijken een verkeerd beeld te schetsen van de realiteit. De informatie over die massamoord is vooral afkomstig van autoriteiten, oftewel strijdende partijen die belang hebben of kunnen hebben bij misleiding. In Mariupol zelfde laken en pak. De Mainstream media volgen gemakkelijk en bijkans kritiekloos de informatie die wordt voorgeschoteld door het gezag. Terwijl uit diverse kanalen op sociale media een ander beeld kan blijken. De massamoord zou door de Russen zijn gepleegd tijdens het terugtrekken. Terwijl er ook aanwijzingen zijn dat de massamoord is gepleegd door de zogenaamde bevrijders die de Russen een slechte naam willen geven.

Er zouden pro-Russische burgers zijn gemassamoord waarvan bekend zou zijn dat het pro-Russische mensen zijn. De beweging waaraan president Zelensky deelneemt kan heel goed toneelspelen. De beweging van Zelensky zit mogelijk ook achter de aanslag op de MH17. In ieder geval zit de beweging van Zelensky achter de Holocaust. Bovendien is van deze beweging bekend dat het ‘as we speak’ actief werkt aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust. De beweging van Zelensky zit tevens achter de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 om alles wat nu de mensheid overkomt mogelijk te maken. Door vakkundig bedrog van professionals in de media en journalistiek zijn meeste mensen niet bekend met de feiten in verband met de Holocaust en wie precies met welk doel er achter zit.

Als het zo is dat de bataljons van Zelensky feitelijk achter de massamoord in Bucha zitten zoals burgerjournalistieke bronnen suggereren, kan Europa zich opmaken voor massaslachtingen dichter bij huis. Die bataljons bestaan uit gestaalde strijders bezeten van de ouderwetse nazi-ideologie en geobsedeerd met complete realisatie van de ideeën van de helden van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Zij moorden voor de lol. De grootste moordenaars in Auschwitz kwamen uit Oekraïne. Net als de leiders die de Holocaust hebben bewerkstelligd.

De Bruinhemden waaraan de SA zich spiegelde komen uit Oekraïne. Het is niet voor niks dat president Zelensky het bruine tenue draagt van Betar; de paramilitaire organisatie van de held van Geert Wilders waarvan leden de uitvoerders waren van de Holocaust die met hun eigen handen de Joden hebben vergast en verbrandend als lammeren bij een zoenoffer met Jom Kippoer. Allemaal spijkerharde historische feiten die iedereen wordt onthouden door het ministerie van onderwijs en de mainstream journalistiek.

In Wappiestand en door complotdenkers en de alternatieve media wordt Thierry Baudet op handen gedragen terwijl hij misschien wel de grootste trol is na de Tweede Wereldoorlog. Als de massamoord in Bucha niet is gepleegd door de Russen is deze massamoord gepleegd door de antisemitische vrienden en bondgenoten van de beweging van de held van Thierry Baudet en Zelensky. Dat Thierry Baudet niet bereid was in de Tweede Kamer aanwezig te zijn bij en tijdens de videotoespraak van Zelensky is misschien omdat Baudet dan niet zijn nijging had kunnen onderdrukken gehoor te geven aan zijn ware overtuigingen. En de Hitlergroet gebracht.

Share |

Permalinks