U bent hier: Home / Burgemeester Amsterdam bedreigt de Joden

Burgemeester Amsterdam bedreigt de Joden

by J.L. de Kreek — last modified 08-09-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam bedreigt de Joden met haar werk. Zij staat daarin niet alleen. Alle burgemeesters bedreigen de Joden. Ook nemen de burgemeesters deel aan terrorisme en massamoord. Omdat ze deel uitmaken van de veiligheidsregio’s en de richtlijnen van het RIVM handhaven. Burgemeester Femke Halsema weet of kan weten dat het RIVM iedereen bedriegt, en dat handhaving van de richtlijnen in verband met Corona gelijk staat aan massamoord omdat dit haar met feiten onderbouwd is meegedeeld en de burgemeester de ontvangst van de correspondentie heeft bevestigd. Burgemeester Femke Halsema is de baas van de gemeente Amsterdam. De gemeente maakt zich schuldig aan ernstige misdrijven.

Zoals milieuzonebedrog, massamoord door Coronamaatregelen en georganiseerd sadistisch kindermisbruik. De gemeente koopt Jeugdzorg in bij daarvoor gecertificeerde organisaties die macht misbruiken en bevoegdheden schenden en kinderen gedwongen laten verdwijnen en misbruiken ten titel van kinderbescherming. Dat de Jeugdzorg en Kinderbescherming gelijk staan aan mensenhandel kan burgemeester Femke Halsema van Amsterdam weten want de feiten in verband daarbij zijn beschikbaar via openbaar toegankelijk gemaakte websites. Daarbovenop worden de Joden bedreigd door burgemeester Femke Halsema van Amsterdam, al bedoelt ze het misschien niet zo. De burgemeester is het niet eens met de Jodensterren die zijn gedragen afgelopen zondag bij en tijdens de demonstratie tegen de Coronamaatregelen. De vergelijking tussen de Coronamaatregelen en de Jodenvervolging is gepast.

De Coronamaatregelen zijn bewerkstelligd door dezelfde beweging als die schuldig is aan de Holocaust. De Coronamaatregelen zijn voorbereidingen op de volgende Holocaust. Bovendien worden Joden in Amsterdam ouderwets opgejaagd door de beweging die achter de Coronamaatregelen zit. Bovendien werkt Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam samen met de beweging die achter de Holocaust en de Coronamaatregelen zit. Deze beweging zit ook achter 9/11. Welhaast het voltallig Nederlandse bestuur werkt voor de beweging die zit achter de Jodenvervolging, de massamoord door Coronamaatregelen en de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Deze beweging is opgericht te Basel 1897 door een prominente Oostenrijkse journalist met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor de vrienden van Bill Gates.

Het is voor het gehele Joodse volk van belang dat erop gehamerd wordt dat de Coronacrisis en de Holocaust het werk zijn van een en dezelfde beweging. Want die beweging preludeert met de Coronacrisis op de volgende Holocaust. Dus dragen van Jodensterren bij en tijdens demonstraties tegen de Coronamaatregelen is gewoon fatsoenlijk om te doen. Behalve voor de volgers van Thierry Baudet want dit parlementslid en deze historicus ziet de grote initiators van de Holocaust als zijn helden. Wat Burgemeester Femke Halsema doet met de haar toegekende bevoegdheden is onfatsoenlijk en buitengewoon bedreigend voor het gehele Joodse volk. Met internet tegenwoordig kan iedereen alle feiten in kleur op het scherm van willekeurige computers toveren. Ook Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam.

Is er dan niks wat pleit voor burgemeester Femke Halsema? Natuurlijk wel. Ze weet niet beter. Het bedrog in verband met de Jodenvervolging zit diep gebakken in het Nederlands onderwijs en de journalistiek en media. Journalisten zijn de personen die de beweging hebben opgericht die de Holocaust en de Coronacrisis heeft bewerkstelligd. Journalisten zijn de personen die het dagelijks reilen en zeilen van de beweging leiden, en de beweging besturen. Journalisten zoals Saskia Belleman van de Telegraaf maken zich bewust schuldig aan het negeren van de objectieve gegevens die van belang zijn voor burgemeester Femke Halsema om koers te bepalen en vast te stellen wat de feiten zijn en welk acties daarbij passen. Omdat Burgemeester Femke Halsema van niemand de goede informatie krijgt en het niet aan haar is het RIVM en OMT te controleren en ze bovendien ook is bedrogen in verband met het holocaustonderwijs, weet ze niet dat het noodzakelijk is de Coronamaatregelen en de Jodenvervolging met elkaar te vergelijken.

Share |

Permalinks