U bent hier: Home / Burgemeesters beetje dom

Burgemeesters beetje dom

by J.L. de Kreek — last modified 03-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Doet Femke Halsema eindelijk iets goed, krijgt ze de wind van voren. Wie spuugt wie nu in het gezicht? Het Coronavirus is niet het probleem. De Burgemeesters zullen niet eens de wettelijke bepaling kunnen aanwijzen die hun Coronamaatregelen legitimeert. Dat Burgemeester Femke Halsema zonder mondkapje tussen de demonstranten op de Dam staat is helemaal niet erg. Iedereen kan gewoon de Coronamaatregelen negeren want het virus is griep en er bestaan gewoon goedkope medicijnen tegen infecties met het Coronavirus waarmee iedereen binnen vier dagen van de klachten af is. Meer dan 65% minder ziekte verzuim met deze middelen die niet mogen worden voorgeschreven van de georganiseerde ambtelijke misdaad wat de Coronamaatregelen bewerkstelligt.

Bovendien zijn de Nederlandse Burgemeesters verantwoordelijk voor de gedwongen verdwijning van minderjarigen en de mensenhandel en de kindermishandeling en kindermisbruik in de Jeugdzorg. Er wordt al jaren werk gemaakt van het feit dat de Nederlandse Kinderbescherming en de Jeugdhulp in handen zijn van de georganiseerde ambtelijke misdaad. Wellicht niet toevallig is deze georganiseerde ambtelijke misdaad ook verantwoordelijk voor de strafbare Coronamaatregelen. Wordt ook de Slimme Overheid en/of de Corporate Tribe genoemd. En is getraind in Deep Democracy, wat een vorm is van Corporate Fascisme.          

Bovendien zijn de Nederlandse Burgemeesters verantwoordelijk voor milieuzone bedrog. Het hele verhaal van de Burgemeesters en Wethouders van Nederland dat dieselauto’s milieuvervuilend zijn is grote flauwekul. Het is niet de dieselmotor die vervuilt. De brandstof moet worden aangepakt om de vervuiling door verbranding van dieselbrandstof tegen te gaan. Dat kan gewoon want daarvoor zijn producten op de markt waarmee niemand afstand hoeft te doen van zijn of haar vertrouwde diesel om schoon in de stad te kunnen rijden.

Bovendien zijn de Nederlandse Burgemeesters mede verantwoordelijk voor het bedrog in verband met CO2. De Nederlandse Burgemeesters en Wethouders door het hele land handhaven beleid waarbij CO2 uitstoot wordt beperkt of verminderd. CO2 zou verantwoordelijk zijn voor opwarming van de aarde. Aangezien de Global Warming Potential of GWP van CO2 gelijkstaat aan één is dat onmogelijk. Bovendien bewijst de algemeen bekende chemische formule van fotosynthese dat CO2 noodzakelijk is voor de groei van bomen en planten. En voor de aanmaak van zuurstof. Minder CO2 betekent vanzelf een zuurstof armere atmosfeer

Bovendien spannen de Nederlandse Burgemeesters en Wethouders samen met de terreurbeweging die onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedriegt, en daarmee een gevaar is voor de rechtsorde. Deze terreurbeweging is opgericht te Basel 1897 door een bekende Oostenrijkse journalist om een bepaald Syndicaat van industriëlen oppermachtig te maken. Dit Syndicaat werkt vandaag met de Bill and Melinda Gates Foundation aan de Cornapandemie. De Telegraaf heeft de ideeën voor Jodenvervolging van deze terreurbeweging in bezit sinds 1922 en houdt het creatie brein tot op de dag van vandaag de hand boven het hoofd.
><br>De Nederlandse Burgemeesters zijn collectief en individueel een beetje dom.

Share |

Permalinks