U bent hier: Home / Chris Klomp en de Complotdenkers

Chris Klomp en de Complotdenkers

by J.L. de Kreek — last modified 25-10-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het Dagblad van het Noorden schrijft dat journalist Chris Klomp dankzij zijn donaties complotdenkers ontmaskert. “Journalist Chris Klomp (50) wil complotdenkers ontmaskeren”, staat er. Chris Klomp is duidelijk te zwaarlijvig voor zijn leeftijd en lengte. Bovendien is Chris Klomp gevaccineerd. Journalist Chris Klomp weet dat hij gelijk heeft want hij heeft zijn informatie rechtstreeks van de website van het RIVM. Journalist Chris Klomp ontmaskert helemaal niemand; en al helemaal geen complotdenkers. De complotdenkers ontmaskeren zichzelf. Zoals nu klokkenluider Huig Plug die volledig voor het gaas gaat omdat hij complot denkt. De donateurs van journalist Chris Klomp zijn personen waarvan bekend is dat zij deelnemen aan mensenhandel en kindermisbruik.

Journalist Chris Klomp kan dit weten want de curriculum vitae van deze personen staan gewoon vermeld op het Twitter-account waarmee zij journalist Chris Klomp volgen. Journalist Chris Klomp kiest ervoor de feiten te negeren en de boodschapper te demoniseren. Dat komt journalist Chris Klomp het beste uit. Daaraan verdient hij het meest. De foto van journalist Chris Klomp die het Dagblad van het Noorden plaatst bij het artikel over hem, heeft het meest weg van het portret van een Wappie die demonstreert voor vrijheid en vergeet aangifte te doen tegen het RIVM en OMT in verband met terrorisme en massamoord.

Journalist Chris Klomp lacht zich hevige buikpijn bij de berichten van complotdenkers die Chris Klomp een enge ziekte en het Coronatribunaal toewensen. Dan hebben ze het over Murenberg 2.0. Journalist Chris Klomp komt niet bij omdat zij die tot nu voor het Tribunaal komen de schuimbekkende complotdenkers zijn die niet om kunnen gaan met feiten en/of onrecht.

Journalist Chris Klomp kan weten dat het Coronatribunaal door professionals georganiseerd zal moeten worden omdat dit nu eenmaal de manier is waarop dat gaat in een democratische rechtsstaat. Als Complotdenkers iets niet zijn dan is het professioneel en kritisch naar de eigen content en werkwijze. De professionals die het Coronatribunaal voorbereiden zijn extreem kritisch, en moeten dat zijn, vooral ook in verband met de bewijsvoering. Het Coronatribunaal kan alleen slagen als de bewijselementen ruim voldoende bewijskracht bezitten.

Ten slotte moeten journalisten en medisch wetenschappelijke specialisten zich bij en tijdens het Coronatribunaal verantwoorden voor hun bijdrage aan het Coronaterrorisme en de Coronamassamoorden. Bovendien is het een feit wat vooral onder journalisten bekend is dat journalisten de leiders en bestuurders zijn van de beweging die achter de Coronacrisis zit. Deze beweging heeft ook de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust bewerkstelligd. Dus eigenlijk zijn journalisten antisemitische terroristen. En Chris klomp is journalist. Dus reken uit wie als journalist met donaties op internet aan de verkeerde kant van de geschiedenis zijn brood verdient.

Share |

Permalinks