U bent hier: Home / Chris Klomp en de mensenhandel

Chris Klomp en de mensenhandel

by J.L. de Kreek — last modified 10-06-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp heeft een ongezonde obsessie met Wappies en het overtuigen van de massa dat het “neuken van kinderen” iemand “nog geen pedo” maakt. Pedo is de afkorting van pedoseksueel en van pedofiel. Iedereen die seks heeft met kinderen is een pedoseksueel en dus een pedo. En pedofielen zijn nog geen pedoseksuelen. Kinderen zijn échte pedomagneten. Pedofielen komen op kinderen af als vliegen op stront. Pedofielen zijn vaak vriendelijke personen die geen kip kwaad doen en vertrouwen winnen van kinderen en hun omgeving. Pedofilie onder vrouwen is een onderschat fenomeen.

In Nederland is reeds jaren lang een organisatie actief wat zich stelselmatig schuldig maakt aan mensenhandel en misbruik van kinderen. Ook seksueel. Zelfs baby's. Daarbij worden door bedrog verkregen beslissingen van kinderrechters met hulp van de sterke arm uit eigen naam ten uitvoer gelegd. Chris Klomp gaat om met de informatie alsof het niet kneiter goed is onderbouwd in het Rapport Jeugdzorg uit 2014 en talrijke publicaties van onafhankelijke expert. Journalist Chris Klomp negeert de feiten en demoniseert de boodschapper. Ook schrijft hij beeldend over misbruik van kinderen.

In het algemeen gedragen de vaderlandse journalistiek en media zich als vijand van de Staat, de Joden, kinderen en de mensheid. Geen enkel relevant onderwerp wordt in de journalistiek feitelijk correct benaderd. Of het nu 9/11 betreft, het Corona virus of de zogenoemde kinderbescherming. Journalisten en hun media zijn de grote handlangers en trouwe steunpilaren van de bedriegers achter de schermen die macht en middelen misbruiken en bevoegdheden en ambtsplichten schenden. Journalist Chris Klomp kijkt laf weg en jaagt het publiek op de kast met zijn zuigende uitingen over pedo's.

Share |

Permalinks