U bent hier: Home / Chris Klomp en kindermisbruik

Chris Klomp en kindermisbruik

by J.L. de Kreek — last modified 09-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

En daar is journalist Chris Klomp again die wild om zich heen slaat omdat hij door zogenoemde Wappies wordt beschuldigd van kindermisbruik. Voormalig AD journalist Chris Klomp stelt en beweert dat hij als rechtbankverslaggever onderbouwd en genuanceerd schrijft over zedenzaken en het harde gegeven dat “kindermisbruikers zeker niet altijd pedofiel zijn”. Journalist Chris Klomp is niet genuanceerd. Van geen kant. Zijn reacties op meldingen van ernstig en langdurig kindermisbruik in de Jeugdzorg en Kinderbescherming zijn kwaadaardig, beschamend, beschadigend en imponeren als deelnemingshandelingen.

Lees gewoon de reacties van journalist Chris Klomp zelf op de stockpiles aan informatie over gebreken in de waarheidsvinding in de Jeugdzorg en hoe die feiten gerelateerd dienen te worden aan het strafrecht. Dat in de Jeugdzorg geen enkele executie van een beslissing van een kinderrechter vergezeld gaat van een betekend exploot door een bevoegde deurwaarder, zegt journalist Chris Klomp helemaal niks. Ook het feit dat de binnentreding in woningen door jeugdzorgmedewerkers en/of de hen vergezellende politie niet vergezeld gaan van een schriftelijk verslag van die binnentreding zoals verplicht gesteld in artikel 12 van de Grondwet, kan journalist Chris Klop helemaal niks boeien.

De discussie van journalist Chris Klomp over pedofilie is semantisch. In de volksmond is elke kinderenverkrachter een pedofiel. Niet elke pedofiel is een kinderverkrachter. Dat dan weer wel. Chrisje vergist zich. Journalist Chris Klomp voert een formeel debat over de betekenis van het woord pedofilie in de psychiatrie. Pedofilie is in de psychiatrie gedefinieerd als een aandoening die langere tijd duurt. Daarmee is elke pedofiel die een keer bij en tijdens kinderverkrachten op kinderen valt, van de definitie uitgesloten. Pedofielen en kinderverkrachters staan onderaan de sociale ladder wanneer ze door het OM in de kraag zijn gevat en opgesloten. Het maakt uit voor het aantal klappen wat iemand krijgt dat het om een kinderverkrachter gaat die geen pedofiel is. De kinderverkrachter gaat naar de gevangenis. De pedofiel krijgt TBS met dwangverpleging.

Chris Klomp is van beroep journalist. Hij laat dagelijks een bruin onwelriekend spoor twitterdiaree achter in de sociale media. Iedereen met gezond verstand weet tegenwoordig dat journalisten in het algemeen beroep en gewoonte maken van het verspreiden van desinformatie en valse feiten. Of het nu gaat om 9/11, Covid19 of kindermisbruik. Het maakt de journalist niet uit. Alles wordt besmet met hun nepnieuws. Journalist Chris Klomp voert altijd het hoogste woord in het belang van zij die feitelijk strafrechtelijk vervolgd dienen te worden voor terrorisme of kindermisbruik. De gebreken in de waarheidsvinding en het bedrog anderszins in de Jeugdzorg en de Kinderbescherming zijn dermate ernstig dat gesproken moet worden van gedwongen verdwijnen van minderjarigen en mensenhandel.

Journalist Chris Klomp propageert dat het tijd wordt dat het Openbaar Ministerie in Nederland eens stevig inzet op de de door hem bedoelde Wappies die hij ziet als makelaars in haat, en onderzoekt of ze kunnen worden vervolgd. Wie kaatst kan de bal verwachten. Het duel is bij deze aanvaard. Het wordt tijd dat het Openbaar Ministerie in Nederland eens stevig inzet op de laakbare werkwijze van journalist Cris Klomp waarmee hij opzichtig terroristen en de georganiseerde misdaad in de Jeugdzorg helpt. Ook zijn haatradio in verband met Covid19 moet worden vervolgd. De door Chris Klomp gehate Wappies waaronder begrepen Micha Kat, Lange Frans, Jeanette Ossebaard en Robert Jensen zijn hierbij uitgenodigd bij te dragen aan de strafvervolging van journalist Chris Klomp. Tijd is rijp voor het Chris klomp Tribunaal.

Share |

Permalinks