U bent hier: Home / ChristenUnie bedreigt de Joden

ChristenUnie bedreigt de Joden

by J.L. de Kreek — last modified 10-01-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers van de ChristenUnie krijgen van het NRC alle ruimte om de Joden te bedreigen. De ChristenUnie is mede verantwoordelijk voor de actuele chaos in het Midden-Oosten. Voor de Wind en Segers en hun ambtsgenoten dienen te worden vervolgd voor oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide op Semieten. De ChristenUnie is vriend van Israël. Net als Adolf Eichmann en Joseph Goebbels dit waren. De ChristenUnie is geen vriend van de Joden. De Joden houden niet van de zogenaamd Joodse Staat. Joden willen geen Joodse Staat. De Joodse Staat is gebouwd door de Nazi’s als wereld-getto en om de Joden te vernietigen. Het staat in de Bijbel dus Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers zijn bekend met hun antisemitisme.

Qassem Soleimani die overduidelijk geen vriend was van Israël beschermde de Joden meer dan Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers met hun pretenties. Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers klagen erover dat de wereld onveilig is voor de Joden. Daarom zijn de antisemieten Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers vrienden van Israël. Joden zijn vrienden van Qassem Soleimani.

Elke vijand van de zogenaamd Joodse Staat Israël is vriend van de Joden. Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers zijn ermee bekend dat de oprichters van Israël atheïstische journalisten zijn die Joden dermate haten dat ze strijden tegen assimilatie van Joden, en een wereldgetto stichten in de voor Joden heilige Staat Palestina. Adolf Hitler was de uitvoerende macht van de zogenaamd Joodse Staat Israël in oprichting.
><br>Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers doen het werk van Satan. Waren Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers echte Christen geweest en niet de valse en opzettelijk misleidende bestuurders die zij feitelijk zijn dan hadden zij niet in de politiek gezeten. Bovendien hadden zij dan gepredikt dat de Joden in de Diaspora horen te verblijven omdat Joden handhavers zijn van de Drie Eden. Ook hadden Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers als hij echte Christenen waren geweest gepredikt dat Jezus Christus helemaal niet is gestorven aan het kruis of de martelpaal. Dat staat gewoon letterlijk in de Bijbel in alle vertalingen door deze Grote Profeet persoonlijk geprofeteerd én keihard bewezen na de vermeende executie.
><br>Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers geloven in waanvoorstellingen. Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers zijn hele zware politiek ambtelijke misdadiger. Er kleeft ongelofelijk veel bloed aan de handen van Joel Voor de Wind en Gert-Jan Segers. En aan die van de overige leden van hun partij zoals historicus Beatrice de Graaf die regelmatig onder goedkeurend toezicht van journalist Mattijs van Nieuwkerk bij de Wereld Draait Door aan tafel fakenews verspreidt. De redactie van de Wereld Draait Door mishandelt personen die bewijs leveren van het terrorisme van de ChristenUnie. Bovendien werken de ChristenUnie en de Wereld Draait Door als vriend van Israël aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust die het voor de Joden in petto heeft.

Share |

Permalinks