U bent hier: Home / Complotdenkers zijn wappie

Complotdenkers zijn wappie

by J.L. de Kreek — last modified 03-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp heeft gelijk als hij stelt en beweert dat de complotdenkers wappie zijn. Afgelopen dagen heeft een groep wetenschappers bewezen dat de PCR-test frauduleus is. De complotwappies maken zich nu druk op internet over de MSM dat die daarover zwijgen. Iedereen in de MSM wordt aangeschreven om het er over te hebben. De complotwappies lijken te denken dat ze in gesprek moeten gaan met personen en organisaties die zich schuldig maken aan het terrorisme en de internationale misdrijven middels Coronamaatregelen. Journalisten en hun media zijn deelnemers.

De complicerende factor is dat niemand goed Holocausteducatie heeft gehad op school. Daardoor weten meeste mensen niet dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bewerkstelligd door een beweging van journalisten en hun media. Met andere woorden: er is al meer dan 123 jaar een terroristische organisatie actief waaraan Mainstream journalisten en hun media doelbewust deelnemen. Zij houden de feiten achter de kiezen die objectief bewijzen dat de MSM een terroristische beweging is die het ene na het andere terroristische misdrijf managet in het belang van een syndicaat van industriëlen wat oppermacht wenst te bezitten. Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door dezelfde terreurbeweging van journalisten als die aan de basis staat van WOII en de Jodenvervolging.

De Telegraaf, het Parool, NRC, Volkskrant, Algemeen Dagblad, NOS, Reuters, ANP, noem ze op. Ze zijn allemaal door en door corrupt en deelnemers aan internationaal terrorisme. De Telegraaf had de ideeën voor de Holocaust al in bezit in 1922. Het blijkt gewoon uit het digitale archief sinds de Franse Revolutie. Dat is zo leuk met internet tegenwoordig. De geschiedenis wordt transparant. Van dag tot dag zijn de voorbereidingen op de Holocaust gedetailleerd opgeschreven door journalist Theodor Herzl. Ook journalist Ze’ev Jabotinsky hield nauwkeurig zijn voorbereidingen bij. Als een logboek. De Coronacrisis is het werk van journalisten en CEO’s van de grootste bedrijven. Plus wat corrupte ambtenaren bij het OMT en het RIVM die ASAP voor het strafrechtelijke hekje moeten komen wegens hun terroristische en internationale misdrijven. 

Share |