U bent hier: Home / Controlled demolition samenleving

Controlled demolition samenleving

by J.L. de Kreek — last modified 15-03-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronamaatregelen zijn de controlled demolition van de samenleving. Wat rest van democratie en mensenrechten is beeldvorming. De beweging die hierachter zit is opgericht te Basel 1897 door de held van Geert Wilders en Thierry Baudet. Het optreden van Baudet in verband met de Coronamaatregelen is de schijnvertoning van een prominente deelnemer aan de beweging die deze maatregelen bewerkstelligt voor oppermacht voor het wereldhuis van de familie van de patroon van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders. Zo laat de beweging iedereen in de val lopen.

Alles wordt tot de grond toe gesloopt in Nederland. Niet alleen de democratie en de mensenrechten. De hele rechtsstaat ligt aan gruzelementen. Dat journalisten en hun media daarover niks relevants meedelen aan het publiek is onderdeel van het werk van de beweging die al meer dan 123 jaar statelijk acterend strijdt voor oppermacht. Deze door een bekend journalist opgerichte beweging wordt op handen gedragen in de journalistiek en media. Er is geen media outlet wat niet diepgaand is verknocht met de beweging van journalisten en hun media wat sinds 1897 actief jaagt op het gehele Joodse volk en de mensheid terroriseert met high impact crimes en georganiseerd sadistisch kindermisbruik.

Aanslagen op Nederlandse en NATO militairen in Afghanistan worden op afstand gepleegd door in Nederland verblijvende Nederlandse deelnemers aan deze beweging die zijn voorzien van een grote schare aan trouwe hulppersonen in de journalistiek en media. Waaronder begrepen de Telegraaf. De Telegraaf was al in 1922 bekend met de ideeën van deze beweging voor Endlösung en Holocaust. De Telegraaf Vandaag ontkent en negeert de feiten die objectief bewijzen dat een beweging van journalisten, schrijvers, publicisten en hun media achter de Holocaust zit en as we speak hun volgende Holocaust voorbereidt, die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. De Jodenvervolging van 1940-1945 en de Coronamaatregelen hebben met elkaar gemeen dat dezelfde beweging er achter zit.

Share |

Permalinks