U bent hier: Home / Corona-crisis ongetemd probleem Erik Gerritsen

Corona-crisis ongetemd probleem Erik Gerritsen

by J.L. de Kreek — last modified 08-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport secretaris-generaal bij en tijdens de Corona-crisis is Erik Gerritsen. De man die ook bestuurder is geweest van Bureau Jeugdzorg Conglomeraat Amsterdam. Hij die een afspraak niet nakwam om bij de Politie te praten in verband met klachten over hem als bestuurder. Erik Gerritsen is specialist ongetemde problemen. Als geen ander weet hij van een mug een olifant te maken. Met alle gevolgen van dien voor zijn slachtoffers. Het is noodzakelijk man en paard te noemen in verband met de Corona-crisis omdat de bestuurders die daarvoor verantwoordelijk zijn ook anderszins falen.

Nederland, de wereld en Europa worden overvallen, gekaapt door technocraten en hun partners van de Corporatie Tribe. Lieden die allemaal zijn te herkennen aan gedachte goed en het volgen van bepaalde bedrijfsantropologen die niet goed bij het hoofd zijn. Het zijn allemaal vrienden van arts en psychiater Bram B. die zogenaamd tegen doofpotten is. Ze staan met elkaar bij Bram B. op het podium van het Depressiegala om elkaar veren in het achterste te steken en depressieve jongeren kennis te laten maken met Jeugdzorg. Jeugdzorg is een enorm groot probleem in Nederland. De man die verantwoordelijk is voor de oplossing maakt deel uit van het probleem. Ook in verband met Corona.

Erik Gerritsen is als secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bestuurder van het centrum van de Coronacrisis. Niet alleen secretaris-generaal Erik Gerritsen is een randgroep ambtenaar. Ook de bekende secretaris-generaal Joris D. was dit. Deze man is geen SG meer. Het resultaat van zijn werk verzekert nog altijd stinkende wonden in de Jeugdgezondheidszorg. De Jeugdgezondheidszorg is doelbewust dusdanig ingericht dat bepaalde personen, noem het gerust parasieten, profiteren. En de minderjarigen, het jonge fruit, de klos zijn. Minderjarigen worden in gesloten inrichtingen onder toezicht van de jeugdzorg in prostitutie gedwongen en tot misbruik aangezet.

Het is helemaal niet moeilijk, en zelfs eenvoudig, de ongetemde problemen in de jeugdzorg te zien. En te begrijpen dat minderjarigen big time de klos zijn onder toezicht van de ploerten van de jeugdbescherming. Het meest brisante misschien aan de georganiseerde misdaad in de kinderbescherming zijn de personen eromheen die de feiten door de vingers zien. En het herhaald ernstig misbruik van minderjarigen begeleiden met propaganda over de misbruikers en hun zogenaamde goede bedoelingen. Journalist Chris Klomp bijvoorbeeld heeft nog altijd niet begrepen dat de gebreken in de waarheidsvinding mensenhandel verraadt. En dat door het feit dat jeugdzorg niet volgens de dwingendrechtelijke regels executeert alle uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen nietig zijn.

Journalist Chris Klomp is ook een van de journalistieke geitenbreiers die via de sociale media actief strijdt voor dat ene geluid in verband met Corona waarmee juist de georganiseerde misdaad en de terreurbeweging der journalisten zijn gediend. De maatregelen in verband met Corona zijn terroristisch. De hele samenleving wordt veranderd. Door zorgfascisten die geholpen door journalist Chris Klomp de noodzaak van hun maatregelen veinzen. Zij die de Corona-maatregelen verdedigen zijn misdadigers. Het is opvallend dat het vooral zogenaamde deskundigen zijn die beter dienen weten die steeds weer podium krijgen voor hun valse feiten.

Corona is een griepachtig virus. Het is nieuw. Er bestaat geen vaccin. Dit betekent dat iedereen de besmettingsgolf ongecontroleerd moet ondergaan en er door besmet moet raken en ervan moet genezen om natuurlijke groepsimmuniteit te bewerkstelligen. Des te sneller 60% van de populatie of deze natuurlijke wijze is gevaccineerd des te sneller de rest is beschermd en des te sneller dat de besmettingsgolf uitdooft en des te sneller alles weer normaal is. Iedereen kan binnen 15 weken van de Corona af zijn. Nu met de gecontroleerde besmetting en zelfs de lockdown krijgt het virus tijd en ruimte te evolueren tot een horror-virus. Auschwitz is ook bestuurd door specialisten ongetemde problemen.

Omdat ongecontroleerde besmetting in het belang van snelle groepsimmuniteit een piekbelasting in de gezondheidszorg bewerkstelligt van in ieder geval 15weken dient in die periode extra aandacht en geld te zijn voor de gezondheidszorg om het aanbod van gezondheidszorg in overeenstemming te brengen met de vraag. Niemand hoeft een Wopke Hoekstra te zijn om te bedenken dat dit heel veel minder kost dan de tientallen miljarden die de Corona-crisis tot op heden heeft gekost. Experts ongetemde problemen in het bestuur is bloed aan de muur.

Share |

Permalinks