U bent hier: Home / Corona-maatregelen achterlijke vorm virusbestrijding

Corona-maatregelen achterlijke vorm virusbestrijding

by J.L. de Kreek — last modified 22-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Minister-president Mark Rutte noemt burgers die hamsteren “achterlijk”. Het huidige Corona-virus is SARS-COV-2. Toen een paar jaar geleden SARS opwachting deed is daar snel adequaat op gereageerd waardoor er slechts 800 doden wereldwijd zijn gevallen. SARS-COV-2 is een nieuwe SARS-variant. Virussen hebben de eigenschap te evolueren. Ze ontwikkelen. En leren daarbij van de gastheer. Darwinistischer kan bijna niet. Survival of the fittest. Virussen worden en blijven fit door populaties zonder herd-immunitie. Des te meer tijd een virus heeft te ontwikkelen des te dodelijker het wordt. Social distancing bevordert dat het virus overleeft omdat daarmee geen kudde-immuniteit wordt bereikt.

De Corona-maatregelen verhogen de kans op meer doden in de toekomst door het Corona-virus. Minister-president Mark Rutte cum suis laten zich bij bestrijding van de Corona-crisis leiden door argumenten die niet valide zijn. Het is net alsof het kabinet en de Tweede Kamer dood, dom en blind zijn voor de stellingen en beweringen van deskundigen. De piekbelasting van de gezondheidszorg is het enige probleem met SARS-COV-2. Dus het aanbod van gezondheidszorg moet worden opgevoerd. Gewoon een kwestie van het economische basisprincipe van vraag en aanbod. Niks meer niks minder. Experts zeggen duidelijk dat autoriteiten in Wuhan nu een probleem hebben door hun aanpak. Het virus is weliswaar tijdelijk teruggedrongen alleen omdat er geen kudde-immuniteit is bereikt kan men in China verwachten dat de epidemie herleeft. Omdat het virus dan inmiddels geleerd heeft van de menselijke gastheer kan het dodelijker terugkomen.

De Minister-president heeft het in verband met Corona over de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Dit komt door de maatregelen die bestuurders wereldwijd wel en niet nemen. Het Corona-virus is al lang bekend onder wetenschappers. Iedereen weet al maanden dat het er aankomt. Toch zijn er geen voorzorgsmaatregelen genomen in verband met strategische reserves van ziekenhuis materiaal en apparaten voor ziekenhuizen. Pas recent komt productie van beademingsapparaten op gang. De Corona-maatregelen bewerkstelligen dat Corona nu reeds maatschappelijk een groter probleem is dan Spaanse Griep terwijl er wereldwijd pas negen duizend Corona-doden zijn. Bij de Spaande Griep stierven 10 miljoen mensen.

Corona bewijst ook weer eens dat journalisten niks kunnen. De bekende grafiek met de drie scenarios geeft geen verandering in het aantal besmettingen en doden. Het enige wat verandert is de tijd waarin de besmettingen en het overlijden plaatsvindt. Niet allemaal in een korte tijd. Journalist Chris Klomp collecteert voor collega journalisten die door Corona opdrachten mislopen. In plaats dat journalist Chris Klomp in de feiten duikt en zijn lezers de waarheid vertelt jaagt hij ook in verband met Corona op personen die zijn mening niet delen. Corona is een achterlijkheidsvirus wat journalisten en bestuurders besmet. Het is ronduit bizar dat niemand de gedragingen van Jaap van Dissel ter discussie stelt. De adviezen van Jaap van Dissel zijn een gevaar voor de volksgezondheid. Ook in verband met Hiv en AIDS zegt hij niet de waarheid terwijl al in 1984 in Sciene objectief is bewezen dat Hiv niet de oorzaak zijn kan van AIDS.

Bovendien wordt de hele tijd overal viroloog Ab Oosterhaus van het RIVM geciteerd. Ook niemand stelt de deskundigheid van deze viroloog aan de kaak. Ab Oosterhaus en Jaap van Dissel zijn nu de bazen van Nederland. Niemand die deze personages kritisch bevraagt of bekritiseerd omdat zij in verband met HIV en AIDS ook niet het juiste advies geven. Virologen Ab Oosterhaus en Jaap van Dissel halen hoofd en bijzaken door elkaar. En zij geven ervan blijk het verschil tussen correlatie en causaliteit niet te kennen. Zij zien en begrijpen niet dat bij Hiv co-factoren de oorzaak zijn van AIDS. En dat bij Corona hun strategie de oorzaak is van de grote crisis die er nu is. Er had in verband met Corona helemaal geen crisis hoeven zijn. Als de autoriteiten normaal hadden gereageerd en geen massa hysterie hadden bewerkstelligd.

Share |